Evet hocam bu şekilde döndürüyorum fakat hiç bir şekilde sağ sola dönmüyor ben de bunu anlamadım hafif bastırıp deniyorum yine dönmüyor normal olarak döndürmeye calısıyorum yine olmuyor ben mi yapamadım anlamış değilim3.10dan itibaren izleyin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kilitleme dediği kısımda.
ilk aldığımda bende anlayamamıştım :d
2 vida içinde deniyorum fakat hiç bir şekilde sağ veya sola döndüremiyorum klips takılı mı kaldı acabaDiğer vidaları deneyin isterseniz belki tek vidada sorun olabilir başka videolarada bakabilirsiniz yada
Ben sıfır olarak amazon üzerinden aldım 16400 TL'ye fakat şu klips işi sinirimi bozduHocam konudan bağımsız bende g29 satmak istiyorum kaça aldınız acaba.
Kusura bakmayın hocam bu aralar hep satma fikri var kafamda yanlış okudum heralde.klips meselesi niye öyle anlamadım üstüne bastırıp sola çevirince rahatça oluyo bende.Ben sıfır olarak amazon üzerinden aldım 16400 TL'ye fakat şu klips işi sinirimi bozdu
Evet biraz daha sola bastırınca açıldı aslında bende bir arkadaştan 13000 TL'ye 1 aylık cihaz alacaktım fakat faturayı biraz geç bulabildi ve ben de Amazon garantili bir cihaz görünce kaçırmak istemedim genellikle piyasada 8.5K-13K arası ikinci el cihaz bulunabiliyor eğer cihazınızın garantisi yeni bir tarihli ise 13K gibi bir fiyattan düşünebilirsinizKusura bakmayın hocam bu aralar hep satma fikri var kafamda yanlış okudum heralde.klips meselesi niye öyle anlamadım üstüne bastırıp sola çevirince rahatça oluyo bende.
Evet çok oyuncak gibi durduğu için pres uygulamak istemedim ama çok az uygulayınca kendilindiğinden açılıverdi ben de cihaz bozuk sandımYeni diye biraz daha narin davranıyor insan ondan dolayı muhtemelen aynısını yaşadım bende![]()
Cihaz daha 1 sene olmadı vitesde 2 aylık vatandan garantili faturalarıEvet biraz daha sola bastırınca açıldı aslında bende bir arkadaştan 13000 TL'ye 1 aylık cihaz alacaktım fakat faturayı biraz geç bulabildi ve ben de Amazon garantili bir cihaz görünce kaçırmak istemedim genellikle piyasada 8.5K-13K arası ikinci el cihaz bulunabiliyor eğer cihazınızın garantisi yeni bir tarihli ise 13K gibi bir fiyattan düşünebilirsiniz
Evet çok oyuncak gibi durduğu için pres uygulamak istemedim ama çok az uygulayınca kendilindiğinden açılıverdi ben de cihaz bozuk sandım![]()
HAYIRLI OLSUN bu arada hocam güle güle kullanın.Evet biraz daha sola bastırınca açıldı aslında bende bir arkadaştan 13000 TL'ye 1 aylık cihaz alacaktım fakat faturayı biraz geç bulabildi ve ben de Amazon garantili bir cihaz görünce kaçırmak istemedim genellikle piyasada 8.5K-13K arası ikinci el cihaz bulunabiliyor eğer cihazınızın garantisi yeni bir tarihli ise 13K gibi bir fiyattan düşünebilirsiniz
Evet çok oyuncak gibi durduğu için pres uygulamak istemedim ama çok az uygulayınca kendilindiğinden açılıverdi ben de cihaz bozuk sandım![]()