Bende de oldu, içini temizledim geçti.Yeni aldığım gamepower saber RGB klavyede w basma sorunu yaşıyorum ve klavyeye hiçbir zarar vermedim geldiği gibi w basmama sorunu başladı bunun bir çözümü var mıdır?
Yani iicni açıp temizleyince düzeleceğini mi söylüyorsunİçini açıp temizleyince sorun çözülüyordu, @keremcnsz24'te aynı sorunu yaşamıştı.
direk klavyenin içinimi temizlediniz vidaları söküpBende de oldu, içini temizledim geçti.
4 aydır sıfır sıkıntı.
İnceleme - Gamepower SABER RGB
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com
Yeni almışBende de oldu, içini temizledim geçti.
4 aydır sıfır sıkıntı.
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com
Neyle temizlemek gerekiyor?Bende de oldu, içini temizledim geçti.
4 aydır sıfır sıkıntı.
Evet.direk klavyenin içinimi temizlediniz vidaları söküp
Normal peçete ile silip tozlara üfledim sadece.Neyle temizlemek gerekiyor?
sorununu nasıl çözdün paylaşır mısın bende de şuan w tuşunda sorun varYeni aldığım gamepower saber RGB klavyede w basma sorunu yaşıyorum ve klavyeye hiçbir zarar vermedim geldiği gibi w basmama sorunu başladı bunun bir çözümü var mıdır?