Neler Yeni

Yeni aldığım monitör de ölü piksel ve ghosting sorunu

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
Asus VG249Q3A aldım Amazon'dan 4200tl ye 2 gün önce aldım bugün geldi. Aşağı fotoğraf ve video bırakıcam. 1 tane ölü piksel çıktı ve aşırı derecede ghosting var telefondan video çektim siz de değerlendirirseniz sevinirim. Amazon değişim yapar mı yoksa direk iade mı ediyim?

Ekler

• IMG-20241230-WA0008.jpeg
    IMG-20241230-WA0008.jpeg
    1,006.3 KB · Hit: 35
Amazon değişim yapmaz direkt iade bile alır.Bende Amazon üzerinden Msi marka monitör aldım 1 adet siyahlarda gözüken yeşil ölü piksel çıktı iade etmeye değmez diğe iade yapmadım.Amazon 30 gün içinde koşulsuz iade yapıyor ama direkt değişim dersen bilmiyorum.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon değişim yapmaz direkt iade bile alır.Bende Amazon üzerinden Msi marka monitör aldım 1 adet siyahlarda gözüken yeşil ölü piksel çıktı iade etmeye değmez diğe iade yapmadım.Amazon 30 gün içinde koşulsuz iade yapıyor ama direkt değişim dersen bilmiyorum.
siyahda ve kırmızıda gözüküyor ölü piksel ama ghosting aşırı derece var linkini bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Draq123
Asus VG249Q3A aldım Amazon'dan 4200tl ye 2 gün önce aldım bugün geldi. Aşağı fotoğraf ve video bırakıcam. 1 tane ölü piksel çıktı ve aşırı derecede ghosting var telefondan video çektim siz de değerlendirirseniz sevinirim. Amazon değişim yapar mı yoksa direk iade mı ediyim?
Kötü bi monitör zaten iade et

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Anonim Ankh
siyahda ve kırmızıda gözüküyor ölü piksel ama ghosting aşırı derece var linkini bırakıyorum

bu şekilde anlaşılmıyor malesef, hareket eden ufolarlarla beraber telefonu da soldan sağa doğru hareket ettirmen lazım.

bu şekilde

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
bu şekilde anlaşılmıyor malesef, hareket eden ufolarlarla beraber telefonu da soldan sağa doğru hareket ettirmen lazım.

bu şekilde
yapıp videosunu atiyim

bu şekilde
hocam uğraşıyorum da adam nasıl çekmişse helal olsun çekemedim çekiyorum fakat belli olmuyor ama ölü piksel olduğundan dolayı iade edicem. Bu amazontr değişim yapar mı yoksa iade mi ediyim?

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Anonim Ankh
yapıp videosunu atiyim

hocam uğraşıyorum da adam nasıl çekmişse helal olsun çekemedim çekiyorum fakat belli olmuyor ama ölü piksel olduğundan dolayı iade edicem. Bu amazontr değişim yapar mı yoksa iade mi ediyim?
Amazon iade alır, değişim için Asus servisine gitmesi ve kusurlu olduğu doğrulandığında değişim talep etmeniz gerek ama Asus servisi 1 tane ölü pikseli kusur saymıyor, sanırım en az 3 tane ölü piksel olması lazım.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular