Neler Yeni

YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
Beyler pc yi yeni aldım daha 1 hafta olmadı sistem özellikleri ryzen 5 7500f 32 gb ram msi pro b650m-b rtx msi rtx 4070 super gaming x slim driverların hepsi güncel windows 11 kullanıyorum 24H2 sürümü parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmek dahi istemiyorum ama anlamsız bir şekilde arada kasıyor sonra düzeliyor sebebini bilmiyorum lütfen acil yardım edin parçalarda bi sıkıntı varsa nasıl öğrenicem mesela

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
HOCAM BENİM SORUNUM DÜZELMEDİ HATTA KASMA DAHADA ARTTI VE LOL OYNUYORDUM KENDİ KENDİNE FLASH FALAN ATTI GEÇ ALGILADI HERŞEYİ KAFA ATICAM KASAYA ARTIK
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
lol oynarken bu normalmı hocam bir anda dondu yine bakayım gorev yonetıcısıne dedım %70 lere dayanmıstı kullanım
Kral. Oyun oynarken donup bir anda seni oyundan atıyorsa senin ramlerde sorun var.
Şunu yapar mısın sonucu atarsın buraya

ersi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ersin bulut
windows temiz kurulum yapın, memtest ile ram testi yapın, ssd sağlıklı mı kontrol edin

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
Kral. Oyun oynarken donup bir anda seni oyundan atıyorsa senin ramlerde sorun var.
Yapiyorum suan aticam

windows temiz kurulum yapın, memtest ile ram testi yapın, ssd sağlıklı mı kontrol edin
Windows a birkac kere format attim bisey degismedi memtest dediginizi yapicam suan arkadasin attigi videoya bakiyorum ssd sagliklimi diye nerden kontrol edebilirim

Abi ben nasil bir sorunun icine dustum ya ulan hicbirseyde sıkıntı yok gözüküyor bir ton insan yardım etti tavsiye verdi a** sorunu düzelmiyor ne lan bu

Son düzenleme:

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
test bitti yeniden başladı otomatik olarak nerden bakıcam sonuçlara adamın girdiği yerde memory yok bende

test bitti yeniden başladı otomatik olarak nerden bakıcam sonuçlara adamın girdiği yerde memory yok bende
baktım sonuçlara hiçbirşey yok tertemiz

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
İade alırlar demi bu pc yi tebilondan almistim 1 hafta olmustur en fazla ugrasamicam kanka bunla acayip sinir oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Beyler pc yi yeni aldım daha 1 hafta olmadı sistem özellikleri ryzen 5 7500f 32 gb ram msi pro b650m-b rtx msi rtx 4070 super gaming x slim driverların hepsi güncel windows 11 kullanıyorum 24H2 sürümü parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmek dahi istemiyorum ama anlamsız bir şekilde arada kasıyor sonra düzeliyor sebebini bilmiyorum lütfen acil yardım edin parçalarda bi sıkıntı varsa nasıl öğrenicem mesela
Darboğaz olabilir oc ısınmasını diye bende düşük grafiklerde orta grafiklerde flan oynuyordum aynısı oluyordu ak gitsin grafikleri ekran kartının kaldırdığı kadarıyla fulle

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
Darboğaz olabilir oc ısınmasını diye bende düşük grafiklerde orta grafiklerde flan oynuyordum aynısı oluyordu ak gitsin grafikleri ekran kartının kaldırdığı kadarıyla fulle
Full hocam grafikler ya ona ragmen boyle oluyor

Full hocam grafikler ya ona ragmen boyle oluyor
Simdi win10 a gectim orda test edecem yine olmaz ise ramlerin birini cikartip denicem sıra sıra baskada fikrim yok yani bunu cozmek icin donanim arsivinin konuya falan gelmesi lazim heralde 😂

Top Bottom