İşlemci sıcaklığın çok yüksek dostum işlemcinin zarar görmemesi için kapat bence.test 10 dakikadır açık ve işlemci sıcaklığı 100 derecede.
sıcakken kapanmıyor işte ve stok soğutucu soğutmuyor onunda farkındayım pc yi ilk açtığımda müzik açıyorum daha 30 35 derecelerde falan oluyor o ekran gitme olayıKasa hava almıyor, ya da işlemci soğutucusu yetersiz. O yüzden kapanıyor.
kırmızı ekran çıkmadı. işlemci de oyunda falan o kadar ısınmadığı için sorun olmuyor . birde sen anlıyorsun sanırım şöyle bir soru daha sorayım sana psu daki coil whine sesi mesela stress testinde gelmedi ama oyun oynarken çok artıyor ve discorddan konuşurken yine sistemsel olarak o coil whine sesi karşı tarafa gidiyor mikrofon o sesi duyamayacak kadar uzakta olsa bile gidiyor ve rahatsız edici seviyede gidiyor karşı tarafa.Başka bir güç kaynağı deneyebilme imkanınız var mı? İşlemcinin ısınmasına da bir çare bulmanız lazım. AIDA64'te kırmızı ekran çıkmıyorsa, arızalı parça yoktur.
Dostum kargo parasını senin vermen konusu tamamen saçmalık. Biraz sert konuştuğun vakit sana kod verecekler yollaman için.öncelikle merhaba sistemimi ocak ayında aldım son 2 aydır bilgisayarı açıyorum bazen günde 1 bazen 2 defa bazen de hiç olmuyor müzik dinliyorum sistem hiçbir yük altında değilken donuyor dırrr diye ses geliyor ve görüntü gidiyor bilgisayar hala çalışmaya devam ediyor birkaç yerde gördüğüm kadarıyla ekran kartından dolayı olabileceğini söylemişler. Sistemimin güç kaynağında da coil whine sorunu var itopyaya garanti için göndermek istediğimde kargo parasını siz karşılamalısınız diyor 100 ün üzerinde kargo fiyatı çıkıyor hesapladığımda da ses için bir çözüm yolu var mıdır yoksa garantiye parayı verip yollamalı mıyım ? (Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim )
kod veriyorlar zaten ama karşı ödemeli yollarsan sana tekrar göndeririz diyorlar.Dostum kargo parasını senin vermen konusu tamamen saçmalık. Biraz sert konuştuğun vakit sana kod verecekler yollaman için.
dedikleri gibi ekran kartından olabilir bende biraz benzer bir sorun vardı ekran kartımın chipset i arızalıydı fakat seninki reball işlemi ile çözülebilecek bir şey olabilir hemen ümidini yitirme araştırmaya devam et.öncelikle merhaba sistemimi ocak ayında aldım son 2 aydır bilgisayarı açıyorum bazen günde 1 bazen 2 defa bazen de hiç olmuyor müzik dinliyorum sistem hiçbir yük altında değilken donuyor dırrr diye ses geliyor ve görüntü gidiyor bilgisayar hala çalışmaya devam ediyor birkaç yerde gördüğüm kadarıyla ekran kartından dolayı olabileceğini söylemişler. Sistemimin güç kaynağında da coil whine sorunu var itopyaya garanti için göndermek istediğimde kargo parasını siz karşılamalısınız diyor 100 ün üzerinde kargo fiyatı çıkıyor hesapladığımda da ses için bir çözüm yolu var mıdır yoksa garantiye parayı verip yollamalı mıyım ? (Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim )
Bobin sesinin güç kaynağından geldiğine emin misiniz? Deneyebileceğiniz bir güç kaynağı yok mu?kırmızı ekran çıkmadı. işlemci de oyunda falan o kadar ısınmadığı için sorun olmuyor . birde sen anlıyorsun sanırım şöyle bir soru daha sorayım sana PSU daki coil whine sesi mesela stress testinde gelmedi ama oyun oynarken çok artıyor ve discorddan konuşurken yine sistemsel olarak o coil whine sesi karşı tarafa gidiyor mikrofon o sesi duyamayacak kadar uzakta olsa bile gidiyor ve rahatsız edici seviyede gidiyor karşı tarafa.
Hocam o konuda itopya şansını deniyor kabul edersen alıyorlar kargo parasını. Bana söylediklerinde ben itiraz ettim ve kargo ücretsiz şekilde yollamam konusunda hem fikir olduk.kod veriyorlar zaten ama karşı ödemeli yollarsan sana tekrar göndeririz diyorlar.
teşekkür ederim fikrin için kesinlikle öyle yapacağımHocam o konuda itopya şansını deniyor kabul edersen alıyorlar kargo parasını. Bana söylediklerinde ben itiraz ettim ve kargo ücretsiz şekilde yollamam konusunda hem fikir olduk.
deneyebileceğim güç kaynağı yok ama ondan geldiğine eminimBobin sesinin güç kaynağından geldiğine emin misiniz? Deneyebileceğiniz bir güç kaynağı yok mu?