Macunun da bir problem olabilirArkadaşlar merhaba,yeni bir toplama sistem aldım pcyi kurdum ama cpu 100 derece oluyor ve sistem kendini kapatıyor pc daha yeni kurdum nedeni nedir yarımcı olursanız sevinirim
pc siteden aldım sadece ekran kartını ben taktım canlı desteğe sordum kablolarda bir hata yok dediler kargoda hasar almıştır dediler bana çok saçma geldi sıvı soğutma nasıl hasar alsın kiMacunun da bir problem olabilir
hocam cpu 100 dereceyi görüyorsa ya işlemci fanı düzgün oturmamıştır ya da işlemcimacunu sürülmemiştir fanı kontrol edinArkadaşlar merhaba,yeni bir toplama sistem aldım pcyi kurdum ama cpu 100 derece oluyor ve sistem kendini kapatıyor pc daha yeni kurdum nedeni nedir yarımcı olursanız sevinirim
açıkcası bana ,bir bilgisayarcıya götürsem kolayca çözülecek bir problemmiş gibi geldi ,2 gün kargo işleriyle uğraşmaktansaAlabilir İade edin bence.
sıvı soğutma fan olarak o bağlantılarda olabilir dediğiniz gibihocam cpu 100 dereceyi görüyorsa ya işlemci fanı düzgün oturmamıştır ya da işlemcimacunu sürülmemiştir fanı kontrol edin
Genelde sıvı soğutma ve kule tipi soğutucular zarar görür diye demonte gönderiyorlar ama seninkini montajlayarak yollamışlar iade etmeye çalışın.pc siteden aldım sadece ekran kartını ben taktım canlı desteğe sordum kablolarda bir hata yok dediler kargoda hasar almıştır dediler bana çok saçma geldi sıvı soğutma nasıl hasar alsın ki