Neler Yeni

Yeni aldığım pc kendini kapatıyor

wash1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert aksoy
Arkadaşlar merhaba,yeni bir toplama sistem aldım pcyi kurdum ama cpu 100 derece oluyor ve sistem kendini kapatıyor pc daha yeni kurdum nedeni nedir yarımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Arkadaşlar merhaba,yeni bir toplama sistem aldım pcyi kurdum ama cpu 100 derece oluyor ve sistem kendini kapatıyor pc daha yeni kurdum nedeni nedir yarımcı olursanız sevinirim
Macunun da bir problem olabilir

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
hocam cpu 100 dereceyi görüyorsa ya işlemci fanı düzgün oturmamıştır ya da işlemcimacunu sürülmemiştir fanı kontrol edin

wash1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilir İade edin bence.
açıkcası bana ,bir bilgisayarcıya götürsem kolayca çözülecek bir problemmiş gibi geldi ,2 gün kargo işleriyle uğraşmaktansa
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cpu 100 dereceyi görüyorsa ya işlemci fanı düzgün oturmamıştır ya da işlemcimacunu sürülmemiştir fanı kontrol edin
sıvı soğutma fan olarak o bağlantılarda olabilir dediğiniz gibi

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
pc siteden aldım sadece ekran kartını ben taktım canlı desteğe sordum kablolarda bir hata yok dediler kargoda hasar almıştır dediler bana çok saçma geldi sıvı soğutma nasıl hasar alsın ki
Genelde sıvı soğutma ve kule tipi soğutucular zarar görür diye demonte gönderiyorlar ama seninkini montajlayarak yollamışlar iade etmeye çalışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,311
Son üye
aknnr
Top Bottom