Yeni aldığım RTX 3050 orjinal mi ?

umeyir.a1

80+
Reaksiyon skoru
6
iyi akşamlar kuzene trendyoldan pc aldık geçen konu da açmıştım valorantta dx11 hatası almış ekran kartının orjnalliğinden şüphe ettik muhtemelen iade edeceğiz anakart da noname bi marka gelmiş secure boot açamadık ekran kartının gpuz fotoğrafını internetteki 3050 lerle karşılaştırdım uyuşmayan değerler var fotoğraf bırakıyorum yorumlar mısınız ekran kartı orjinalse anakartı değiştireceğiz değilse iade edeceğiz

Ekler

• Screenshot_2026-02-17-22-29-01-896_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2026-02-17-22-29-01-896_com.whatsapp.webp
    454.4 KB · Hit: 42
iyi akşamlar kuzene trendyoldan pc aldık geçen konu da açmıştım valorantta dx11 hatası almış ekran kartının orjnalliğinden şüphe ettik muhtemelen iade edeceğiz anakart da noname bi marka gelmiş secure boot açamadık ekran kartının gpuz fotoğrafını internetteki 3050 lerle karşılaştırdım uyuşmayan değerler var fotoğraf bırakıyorum yorumlar mısınız ekran kartı orjinalse anakartı değiştireceğiz değilse iade edeceğiz
trendyol mu o.O2 o.O2 o.O2

trenydol pc dedin beni benden aldın orjinalse de iade et ama yine de sistem özelliklerini sorayım turbox ve izoly var mı içlerinde
oyun canavarı i5 3470 ve ddr3 h61 anakartlar 🔥 🔥

sen iade et kral onu :D

3050'nin farklı varyantları var uyuşmaması normal. Zaten sahte olmasa bile 3050 almamalıydınız.

trenydol pc dedin beni benden aldın orjinalse de iade et ama yine de sistem özelliklerini sorayım turbox ve izoly var mı içlerinde
oyun canavarı i5 3470 ve ddr3 h61 anakartlar 🔥

r5 5500

25e aldık r5 5500 3050 daha iyi bi sistem höremedim bu bütçede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışıklı mışıklıysa orijinaldir(!).
25e aldık r5 5500 3050 daha iyi bi sistem göremedim bu bütçede

3050'nin farklı varyantları var uyuşmaması normal. Zaten sahte olmasa bile 3050 almamalıydınız.
25k bütçede ne önerirsiniz

Kart fake vs değil de zaten çok berbat o kart. Sistemi iade edin 25K ya ağır kazık.

Normal 3050 olsa yine neyse de bu bir de en kötü versiyonu 😀

Türkiye'de bütçeye göre bu vardı yok. Ya çok fiyat perfomanstır ya da az fiyat performanstır kalanı alınmamalıdır. Bu da alınmaması gereken türe ait canlı örnek. İade edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,510
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri