Neler Yeni

Yeni aldığım sistemim nasıl?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
hala çeviriyorsun 3 kat sistemci :) dediğim gibi sen o cümleyi kurduktan sonra bu konuşmanın uzaması gereksiz. ama dediğim gibi başka bir önerinde daha da bir dikkat kesilicem yazdıklarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen bu arkadaşın dediği sistemi al :)
eğer bilgisayar alacak olsam ve bu iki sistem önümde dursa kesinlikle bu arkadaşın dediğini alırım merak etme zaten

Zaten artık bir şey demiyorum, açıklamama rağmen anlamayıp kendini üste çıkarmaya çalışıyorsa bir şey dense de anlamaz. Şimdi sana sataşmaya çalışıyor bence sen de bir şey deme büyüklük bizde kalsın.
ben farketmesem birine parası etmeyecek bir sistem aldıracaktın :) hala büyüklük diyorsun. 3 kat sistemle başladın 550w psu ile bitirdin :)
millet para biriktirip sistem almaya çalışıyor.

eğer bilgisayar alacak olsam ve bu iki sistem önümde dursa kesinlikle bu arkadaşın dediğini alırım merak etme zaten
kesin almalısın :) müthiş sistem. 3 kat daha iyi hatta

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
ben farketmesem birine parası etmeyecek bir sistem aldıracaktın :) hala büyüklük diyorsun. 3 kat sistemle başladın 550w psu ile bitirdin :)
millet para biriktirip sistem almaya çalışıyor.

kesin almalısın :) müthiş sistem. 3 kat daha iyi hatta
Abi bir şey demeyecektim ama Yani laf yemeden duramıyorsun. Benim attığım sistem seninkinden UCUZ kardeşim UCUZ. Daha pahalı değil. Ayrıca daha yazma vallahi insanı bunaltıyorsun. Takmışsın bir 3 kata sistemi açıklayacağına habire lafı geveliyorsun. Daha yazma bıktık senden!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
evet 9 TL daha ucuz ama daha kötü bir kasa ve psu ile.
şu 3 katı yazan sen değil misin :)
Son kez söylüyorum, anlamayacağını bildiğim halde, şimdi ekran kartı gtx 1650 olduğu için 650w psu ya zaten gerek yok 550w psu da yeter. O yüzden işlemciyi daha iyi tutmak performans açısından daha önemli. Ayrıca boşa fazla para verme demişsin seninki daha pahalı. Rica ediyorum cevap vermek için verme, en başta dediğimi bir oku.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
evet 9 TL daha ucuz ama daha kötü bir kasa ve psu ile.
şu 3 katı yazan sen değil misin :)
kardeşim tam engellemelik bir insansın valla o attığın emojiler o bilip bilmeden konuşmalar egolu konuşmaların varya aslında bi engeli hakettin ama atmıyacağım

Son kez söylüyorum, anlamayacağını bildiğim halde, şimdi ekran kartı gtx 1650 olduğu için 650w psu ya zaten gerek yok 550w psu da yeter. O yüzden işlemciyi daha iyi tutmak performans açısından daha önemli. Ayrıca boşa fazla para verme demişsin seninki daha pahalı. Rica ediyorum cevap vermek için verme, en başta dediğimi bir oku.
sen bu arkadaşa dün 1650 li 650w sistem önermedin mi? dün de onu canhıraş savunuyordun. şakayı bir kenara bırakırsak. anlık olarak hatalı bir şey söylemiş olabilirsin. ama bunu devam ettirmemeni öneririm. yarın benden daha acımasız biri çıkar.

kardeşim tam engellemelik bir insansın valla o attığın emojiler o bilip bilmeden konuşmalar egolu konuşmaların varya aslında bi engeli hakettin ama atmıyacağım
bilip bilmeden konuşmalar mı? sen bu arkadaşın dün ve bugün hangi sistemleri önerdiğini gördün mü? daha uygun bir sistemi aldığını söyledi diye sistemi alan arkadaşa 3 kat daha iyisini bulurdun yazıp moralini bozmaya çalıştığını okudun mu? sonra 1-2 kişi sorunca 3 kat iyi sistemi bulamayıp daha düşük parçalı sistemdeki 9 lirayı savunduğunu okudun mu?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
sen bu arkadaşa dün 1650 li 650w sistem önermedin mi? dün de onu canhıraş savunuyordun. şakayı bir kenara bırakırsak. anlık olarak hatalı bir şey söylemiş olabilirsin. ama bunu devam ettirmemeni öneririm. yarın benden daha acımasız biri çıkar.
650w in sistemde olması kötü bir şey değil. Ben önerdiğimde işlemcisi de ondan iyiydi. Yani her iksiide iyiydi. Burada 650w almak için daha iyi bir işlemciden vazgeçilmez. Ayrıca karşımdakinin acımasızlığını önemsemiyorum, aynı şekilde cevap vermesini de bilirim.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref

bilip bilmeden konuşmalar mı? sen bu arkadaşın dün ve bugün hangi sistemleri önerdiğini gördün mü? daha uygun bir sistemi aldığını söyledi diye sistemi alan arkadaşa 3 kat daha iyisini bulurdun yazıp moralini bozmaya çalıştığını okudun mu? sonra 1-2 kişi sorunca 3 kat iyi sistemi bulamayıp daha düşük parçalı sistemdeki 9 lirayı savunduğunu okudun mu?
evet hepsini okudum eğer konuyu açan arkadaşın morali bir eleştiriden sonra hemen bozulacaksa foruma hiç girmez zaten dostum bak şunu anla ARKADAŞIN ALDIĞI SİSTEMDEN DAHA İYİ SİSTEMLER VAR KONUYU AÇAN ARKADAŞ BU FİYATA KÖTÜ ALMIŞ ARTIK SAVUNMA "KÜÇÜK DÜŞÜYOSUN"

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
9400 işlemcili, cl15 ramli, h310 lu, isimsiz psu lu sistemi savunucam deme tekrar :)
O sistemi savunmuyorum ama o sistem bundan 1500TL ucuz. Parçaları satıp İ5 10400f/ B460 alınabilirdi. O sistemi boşver şimdi benim dediğim şeye bak. Psu işlemci olayına.

evet hepsini okudum eğer konuyu açan arkadaşın morali bir eleştiriden sonra hemen bozulacaksa foruma hiç girmez zaten dostum bak şunu anla ARKADAŞIN ALDIĞI SİSTEMDEN DAHA İYİ SİSTEMLER VAR KONUYU AÇAN ARKADAŞ BU FİYATA KÖTÜ ALMIŞ ARTIK SAVUNMA "KÜÇÜK DÜŞÜYOSUN"
3 kat daha iyi sistem istiyorsan sorman gereken kişiyi biliyorsun o zaman :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
3 kat daha iyi sistem istiyorsan sorman gereken kişiyi biliyorsun o zaman :)
Abi konuyu saptırmak yerine soruma cevap versene. Psu ve işlemci olayına. Neden cevap vermekten kaçıp böyle şeyler yazıyorsun?

Top Bottom