Neler Yeni

Yeni aldığım sistemim nasıl?

Daha ucuz ve daha iyi, 12 taksit ile alsan bile 7000TL oluyor. Kalan 500TL ile de 8gb ram ve istenirse ssd falan alınır.
e rami de ekleyince 12 taksit 7500 lirayı geçti. hem de daha düşük power ve kasayla? 3 kat daha iyi dediğin bu mu? :)
hata yapmışım demek zor olmamalı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
e rami de ekleyince 12 taksit 7500 lirayı geçti. hem de daha düşük power ve kasayla? 3 kat daha iyi dediğin bu mu? :)
hata yapmışım demek zor olmamalı
Dalga mı geçiyorsun? Nerede 7500ü geçti? Uydurup durmayın kardeşim. 7500TL bile olmuyor. Ayrıca sen o psu nun sorunsuz olduğunu mu sanıyorsun? Ayrıca benimki performans olarak da daha iyidir.

Dalga mı geçiyorsun? Nerede 7500ü geçti? Uydurup durmayın kardeşim. 7500TL bile olmuyor. Ayrıca sen o psu nun sorunsuz olduğunu mu sanıyorsun? Bu performans olarak da daha iyidir.
tek ramle 7,099 TL 12 taksit dediğin sistem. hadi sonradan attığın hepsiburada linkini de ekleyelim 7498 TL. daha düşük power ve kasayla. bahsettiğin 3 kat iyi sistem buysa bu forumda şimdiye kadar daha komik bir şey okumadım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son cümleyi senin yazman bayağı Trajikomik :)
trajikomik olan insanları belli bir yere daha kötü parçalarla yönlendirmeye çalışıp sonra farklı bir şey yaşadığında lafı çevirmek için bir şeyler anlatmak.
senin arka çıkıyor olman ise sadece dramatik :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
tek ramle 7,099 TL 12 taksit dediğin sistem. hadi sonradan attığın hepsiburada linkini de ekleyelim 7498 TL. daha düşük power ve kasayla. bahsettiğin 3 kat iyi sistem buysa bu forumda şimdiye kadar daha komik bir şey okumadım :)
O sistemdeki psu iyi değil şunu anla! O psu çok iyimiş gibi konuşma.
Ayrıca 7498TL nin 7500TL den daha fazla olduğunu ilk kez senden duyuyorum.

kagankan0

80+ Bronze

trajikomik olan insanları belli bir yere daha kötü parçalarla yönlendirmeye çalışıp sonra farklı bir şey yaşadığında lafı çevirmek için bir şeyler anlatmak.
senin arka çıkıyor olman ise sadece dramatik :)
Sen öyle diyorsan

O sistemdeki psu iyi değil şunu anla! O psu çok iyimiş gibi konuşma.
Ayrıca 7498TL nin 7500TL den daha fazla olduğunu ilk kez senden duyuyorum.
performax 550w psu, sharkoon 650 w psudan daha iyi olduğunu iddia eden biri olduğunu bilseydim bu konuşmada inan hiç olmazdım :)
3 kat falan diyordun ne oldu :)
bundan sonra senin forumdaki arkadaşlara önerdiğin sistemleri daha iyi takip etmek lazım. mazallah :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
performax 550w psu, sharkoon 650 w psudan daha iyi olduğunu iddia eden biri olduğunu bilseydim bu konuşmada inan hiç olmazdım :)
3 kat falan diyordun ne oldu :)
bundan sonra senin forumdaki arkadaşlara önerdiğin sistemleri daha iyi takip etmek lazım. mazallah :)
Okuma problemin mi var?
Ben sana bu psu ondan daha iyi mi diyorum. Sadece o psu nun abarttın kadar iyi olmadığını söyledim. Ayrıca 650w gereksiz, 550w bu sistem için yeterde artar. İşlemcinin daha iyi olması, gtx 1650 gibi bir kartla kullanılan 550w in 650w olmasından daha önemli.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Okuma problemin mi var?
Ben sana bu psu ondan daha iyi mi diyorum. Sadece o psu nun abarttın kadar iyi olmadığını söyledim. Ayrıca 650w gereksiz, 550w bu sistem için yeterde artar. İşlemcinin daha iyi olması, gtx 1650 gibi bir kartla kullanılan 550w in 650w olmasından daha önemli.
yok boşuna uğraşma güzel kardeşim arkadaşın dediği dedik anlamaz o illaki onun dediği olacak

Okuma problemin mi var?
hala çeviriyorsun 3 kat sistemci :) dediğim gibi sen o cümleyi kurduktan sonra bu konuşmanın uzaması gereksiz. ama dediğim gibi başka bir önerinde daha da bir dikkat kesilicem yazdıklarına.

yok boşuna uğraşma güzel kardeşim arkadaşın dediği dedik anlamaz o illaki onun dediği olacak
sen bu arkadaşın dediği sistemi al :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Zaten artık bir şey demiyorum, açıklamama rağmen anlamayıp kendini üste çıkarmaya çalışıyorsa bir şey dense de anlamaz. Şimdi sana sataşmaya çalışıyor bence sen de bir şey deme büyüklük bizde kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom