Dostum senin hiçbi şey yazmana gerek yok artık bence. Tüm yardımların için teşekkürler.şimdi sen dünkü konuşmayı bilmediğin için tek taraflı yazıyorsun o yüzden çok dikkate almıyorum.
Hangi paraya?valla cidden bu kadar para verilmezdi yinede hayırlı olsun kötü değil ama bu paraya daha iyisi alınabilirdi
Çünkü sistem kötüNiye iade edeyim?
sen kesin 3 kat daha iyi sistem bulursun. bence yeni sistem 6700xt bu arada. onu kaçırmaEvet doğru söylüyorsun abi
C16 C15 den daha iyi
Ben en iyisi C19 bulmaya çalışayım (!)
Bir şeyi merak ediyorum sence cl 15 mi daha iyi cl 16 mi?şimdi sen dünkü konuşmayı bilmediğin için tek taraflı yazıyorsun o yüzden çok dikkate almıyorum.
6500 liraya daha iyisini Öner o zaman?Çünkü sistem kötü
Ben konuşmayı bilmeden bile @Selman Karaa nın yanındayım zaten senin yazdığın mesajlardan hatalı olduğun belli.şimdi sen dünkü konuşmayı bilmediğin için tek taraflı yazıyorsun o yüzden çok dikkate almıyorum.
Adam Cl15 önermeye kızıyor şaka gibi yaBen konuşmayı bilmeden bile @Selman Karaa nın yanındayım zaten senin yazdığın mesajlardan hatalı olduğun belli.
Laptop almam. Amd de almam. Fiyatı da gayet iyi. Arkadaşların önerdiği sistemlere de baktım. Fiyatta bir sıkıntı yok.
Fiyatta büyük bir sıkıntı var ama sen bilirsin. Not: yeni pc almış biriyim 1660super sistem çektim 6700 eLaptop almam. Amd de almam. Fiyatı da gayet iyi. Arkadaşların önerdiği sistemlere de baktım. Fiyatta bir sıkıntı yok.
Taksit ile 7500 oluyor değil mi?6500 liraya daha iyisini Öner o zaman?
Nasıl çektin link versene?Fiyatta büyük bir sıkıntı var ama sen bilirsin. Not: yeni pc almış biriyim 1660super sistem çektim 6700 e
Gel bizde konudan gidelim herkes çıktı zaten. Bunlar ne desek anlamıyor. 7500e bu "MUHTEŞEM" sisteme toz kondurmuyorlar.Ben konuşmayı bilmeden bile @Selman Karaa nın yanındayım zaten senin yazdığın mesajlardan hatalı olduğun belli.
Gül geç boş ver.Adam Cl15 önermeye kızıyor şaka gibi ya
Ne zaman aldın? Nerden aldın? Madem var da bu arkadaşlar o fiyata neden bana 1650 super tavsiye ediyor? Aylar önce mi aldın acaba?Fiyatta büyük bir sıkıntı var ama sen bilirsin. Not: yeni pc almış biriyim 1660super sistem çektim 6700 e