Neler Yeni

Yeni aldığım sistemim nasıl?

Game garajdan aldım çok olmadı fakat şuan stokta var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle arkadaş kendini savunmaya devam edecek şunları belirtmek istiyorum şuan o fiyata sistemim olmayabilir lakin ben çok araştırdım ve neredeyse hergün 10 kez farklı sitelerde dolaşıyorumdum pusuda bekliyordum ve geliyordu dikkatli bakınca stokları tükenmeden sanırım yakalayabilirsiniz( son 1 ay fiyatlarından çok haberdar değilim ama bu 1650 ye para vermeyi mantıklı kılmaz). Arkadaşın sistemine gelelim belki de şuan benim sistemimi alamayabilirisiniz biliyorum fakat o fiyata 1650 sistem alınmaz 1650 sisteme bence hiç para verilmez ( bazı durumlar dışında fakat sen bu sisteme 6700 vermeyi göze alabiliyorsan çokta yoksulluk çekmiyorsundur diye düşünüyorum) dediğim gibi en az 1650s veya rx570. Şuan benim sistemimin alınamaması bu sistemin bu parayı hakettiği anlamına gelmez. Soru sormuş cevap veriyoruz fakat her türlü karşı çıkıyor :) neyse hayırlı olsun güle güle kullan.
yooo sana katılıyorum, bence biraz da beklenip daha iyi bir sistem alınabilirdi. bunda sıkıntı yok. buradaki mevzu arkadaş zaten karşılaştırmak için sistem attı biz karşılaştırdık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
yooo sana katılıyorum, bence biraz da beklenip daha iyi bir sistem alınabilirdi. bunda sıkıntı yok. buradaki mevzu arkadaş zaten karşılaştırmak için sistem attı biz karşılaştırdık.
onu bilmiyorum ben konu sahibine cvap verdim arkadaşın karşlaştırdığı sistem ne ?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Attığım sistem bu, fiyat olarak daha uygun. Taksit ile 7099TL oluyor. Kalan paraya ram alınabilir. Arkadaş psu ya taktı, farklı farklı kişiler açıkladı ama anlamak istemiyor. Bu sisteme 550w rahat rahat yeteceği için işlemcinin daha güçlü olması daha mantıklı. Şimdi diyecek ki 3 kat güçlü sistemi bekliyorum. Sana açıkladım zaten @LordKatalan

Attığım sistem bu
bak bir de yalan söylüyorsun :)
dünkü önerdiğin sistemi atsana. istersen ben atayım

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Attığım sistem bu
bunu değil Gamegaraj sistemini atmıştın.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
İkisininde attım bakabilirsiniz, ayrıca onun stokları bitti.
Bittiyse çok da uzatmaya gerek yok. Herkes bir şeylere yardımcı oluyor. Ama yardım eden insanlar niye birbirini yiyor :D Oldu bitti. Konu da kilitlense çok iyi olur.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bittiyse çok da uzatmaya gerek yok. Herkes bir şeylere yardımcı oluyor. Ama yardım eden insanlar niye birbirini yiyor :D Oldu bitti. Konu da kilitlense çok iyi olur.
Bu fiyata kötü sistem aldığını kabul etseydin konu bu kadar uzamazdı.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
daha iyisini atsana :)
3 kat daha iyi olan için selmandan yardım alabilirsin
Kardeşim ben sana 3 kat daha iyisini atacağım demedim daha iyisi var dedim senin ile uğraşmayacağım değmezsin.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
@EKRHN ayrıca fiyatı çok da önemli değil ki benim için. Pahalı olsa nolcak ucuz olsa nolcak. Sadece paylaşsam fiyatını da merak ederler diye yazmıştım.

Top Bottom