systemmaker
80+
yooo sana katılıyorum, bence biraz da beklenip daha iyi bir sistem alınabilirdi. bunda sıkıntı yok. buradaki mevzu arkadaş zaten karşılaştırmak için sistem attı biz karşılaştırdık.Game garajdan aldım çok olmadı fakat şuan stokta var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle arkadaş kendini savunmaya devam edecek şunları belirtmek istiyorum şuan o fiyata sistemim olmayabilir lakin ben çok araştırdım ve neredeyse hergün 10 kez farklı sitelerde dolaşıyorumdum pusuda bekliyordum ve geliyordu dikkatli bakınca stokları tükenmeden sanırım yakalayabilirsiniz( son 1 ay fiyatlarından çok haberdar değilim ama bu 1650 ye para vermeyi mantıklı kılmaz). Arkadaşın sistemine gelelim belki de şuan benim sistemimi alamayabilirisiniz biliyorum fakat o fiyata 1650 sistem alınmaz 1650 sisteme bence hiç para verilmez ( bazı durumlar dışında fakat sen bu sisteme 6700 vermeyi göze alabiliyorsan çokta yoksulluk çekmiyorsundur diye düşünüyorum) dediğim gibi en az 1650s veya rx570. Şuan benim sistemimin alınamaması bu sistemin bu parayı hakettiği anlamına gelmez. Soru sormuş cevap veriyoruz fakat her türlü karşı çıkıyor neyse hayırlı olsun güle güle kullan.