Neler Yeni

Yeni aldığım sistemim nasıl?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
bak şimdi oldu mu bu, sistemi atamayınca hemen şikayet :)
Birbirinden farklı sistem attık, her arkadaş sana ayrı ayrı açıkladı. Ama sen hala anlamak istemeyip sataşmak peşindesin.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
@Selman Karaa Sen nasıl cl 15 sistem önerirsin ayıp değilmi hı (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Haklısın ben de çıkıyorum @LordKatalan link versin hemen çıkacağım uğraşılmaz bunlar ile
Game garajdan aldım çok olmadı fakat şuan stokta var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle arkadaş kendini savunmaya devam edecek şunları belirtmek istiyorum şuan o fiyata sistemim olmayabilir lakin ben çok araştırdım ve neredeyse hergün 10 kez farklı sitelerde dolaşıyorumdum pusuda bekliyordum ve geliyordu dikkatli bakınca stokları tükenmeden sanırım yakalayabilirsiniz( son 1 ay fiyatlarından çok haberdar değilim ama bu 1650 ye para vermeyi mantıklı kılmaz). Arkadaşın sistemine gelelim belki de şuan benim sistemimi alamayabilirisiniz biliyorum fakat o fiyata 1650 sistem alınmaz 1650 sisteme bence hiç para verilmez ( bazı durumlar dışında fakat sen bu sisteme 6700 vermeyi göze alabiliyorsan çokta yoksulluk çekmiyorsundur diye düşünüyorum) dediğim gibi en az 1650s veya rx570. Şuan benim sistemimin alınamaması bu sistemin bu parayı hakettiği anlamına gelmez. Soru sormuş cevap veriyoruz fakat her türlü karşı çıkıyor :) neyse hayırlı olsun güle güle kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Game garajdan aldım çok olmadı fakat şuan stokta var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle arkadaş kendini savunmaya devam edecek şunları belirtmek istiyorum şuan o fiyata sistemim olmayabilir lakin ben çok araştırdım ve neredeyse hergün 10 kez farklı sitelerde dolaşıyorumdum pusuda bekliyordum ve geliyordu dikkatli bakınca stokları tükenmeden sanırım yakalayabilirsiniz( son 1 ay fiyatlarından çok haberdar değilim ama bu 1650 ye para vermeyi mantıklı kılmaz). Arkadaşın sistemine gelelim belki de şuan benim sistemimi alamayabilirisiniz biliyorum fakat o fiyata 1650 sistem alınmaz 1650 sisteme bence hiç para verilmez ( bazı durumlar dışında fakat sen bu sisteme 6700 vermeyi göze alabiliyorsan çokta yoksulluk çekmiyorsundur diye düşünüyorum) dediğim gibi en az 1650s veya rx570. Şuan benim sistemimin alınamaması bu sistemin bu parayı hakettiği anlamına gelmez. Soru sormuş cevap veriyoruz fakat her türlü karşı çıkıyor :) neyse hayırlı olsun güle güle kullan.
bilmiyorum*

Top Bottom