Neler Yeni

Yeni aldığım sistemim nasıl?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
@EKRHN ayrıca fiyatı çok da önemli değil ki benim için. Pahalı olsa nolcak ucuz olsa nolcak. Sadece paylaşsam fiyatını da merak ederler diye yazmıştım.
Tamam zaten sizin bir suçunuz yok suçu olan kişi belli.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Fiyatına göre olmuş sistem 3200MHz Cl16 ram kullanmak daha mantıklı olurdu ve ayrıca monitör HP o modeli yerine Asus VP249QGR önerirdim şahsen iki monitör kullanmış biri olarak

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
varsa atar mısın? biz de eşe dosta öneririz
Senin dostlarına yardım etmek istemiyorum(tamam şaka yaptım hatırladığım bir kaç sistem vardı ama buraya atmayacağım eğer birisi 7K sistem önerisi diye konu açarsa oraya atarım sende oradan bakarsın.)

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
varsa atar mısın? biz de eşe dosta öneririz
Yalnız onu yazan selmandı.
Dostum gamegarajı bırak gaming gen tr de incehesap da bunu 3e katlayacak sistemler var🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına göre olmuş sistem 3200MHz Cl16 ram kullanmak daha mantıklı olurdu ve ayrıca monitör HP o modeli yerine Asus VP249QGR önerirdim şahsen iki monitör kullanmış biri olarak
Bu monitörü hiç beğenmedim. Ayrıca bir çok da kötü yorum aldım.

o arkadaşta fiyatına göre kötü sistem yazmış, daha iyisini atar diye bekliyorum. bu arada mevzu sende değilsin artık.
bu selman nickli arkadaşın sırf moral bozmaya çalışmak için 3 kat 5 kat yazması. arkadaşları da geldiler tabi okumadan bilmeden yazıyorlar.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
o arkadaşta fiyatına göre kötü sistem yazmış, daha iyisini atar diye bekliyorum. bu arada mevzu sende değilsin artık.
bu selman nickli arkadaşın sırf moral bozmaya çalışmak için 3 kat 5 kat yazması. arkadaşları da geldiler tabi okumadan bilmeden yazıyorlar.
İyi de şu anda sen moral bozuyorsun. Onlar konuyu kapattı gitti.

Osmanbayirr

80+ Bronze

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörü hiç beğenmedim. Ayrıca bir çok da kötü yorum aldım.
Hayır birbirine yakın ürün ama Asus Modelinin renk tonu daha canlı ve daha kaliteli geldi bana

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Hayır birbirine yakın ürün ama Asus Modelinin renk tonu daha canlı ve daha kaliteli geldi bana
1 ms gtg dedikleri için aldım. Bi de Yukarı aşağı çevirebilmek hareket ettirebilmek için hp tercih ettim.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha ucuz ve daha iyi, 12 taksit ile alsan bile 7000TL oluyor. Kalan 500TL ile de 8gb ram ve istenirse ssd falan alınır.
bu 3 ü bırak 1.5a bile katlamaz işlemciler arasında dev performans farkı yok ekran kartı yine 1650 psu ve kasa yine aynı kalite

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,058
Üyeler
164,952
Son üye
Emreunal0190
Top Bottom