Neler Yeni

Yeni aldığım Victus 15 laptopta ekranda karıncalanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren sadış
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar donanım ve indirimli ürünler
Arkadaşlar 1 hafta önce indirimlerden yararlanıp amd ekran kartı ve amd işlemcisi olan bir leptop aldım ekte bırakıcam linkini özelliklerine bakmak için. sorunum şu bütün diriverlar güncel fps de ısınmada performansta hiçbir sıkıntı yaşamadım oldukça yeterli ama nadiren de olsa arada ekranda bir kırılma siyah beyaz anlık bi boşluk çıkıp gidiyor bir etkisi olmuyor orda görüntü kayboluyor sadece ama dediğim gibi saliselik bi olay kayıt altına alamadım neye göre olduğunda hiçbir fikrim yok yardımcı olma şansınız varsa çok memnun kalırım. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-a44mjea-pm-HBC00003L6NMO

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar 1 hafta önce indirimlerden yararlanıp amd ekran kartı ve amd işlemcisi olan bir leptop aldım ekte bırakıcam linkini özelliklerine bakmak için. sorunum şu bütün diriverlar güncel fps de ısınmada performansta hiçbir sıkıntı yaşamadım oldukça yeterli ama nadiren de olsa arada ekranda bir kırılma siyah beyaz anlık bi boşluk çıkıp gidiyor bir etkisi olmuyor orda görüntü kayboluyor sadece ama dediğim gibi saliselik bi olay kayıt altına alamadım neye göre olduğunda hiçbir fikrim yok yardımcı olma şansınız varsa çok memnun kalırım. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-a44mjea-pm-HBC00003L6NMO
Aynısı benim eski laptopdada oluyordu ekranı haraket ettirdikce duzeliyordu bende anlamamistim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren sadış
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar donanım ve indirimli ürünler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haraket halindede oluyor sanki ekranın o tarafını anlık yükleyemiyor gibi rengini bile kestiremedim çok ani çkıp gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,014,611
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom