Neler Yeni

Yardım Yeni aldım monitör servisten geldi.

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Ben trend yoldan msi g274qpf monitörü aldım ve 1 parlak piksel çıkmış gönderdim servisten daha bugün geldi monitörün buraları normalmi. Koydum resimlerde buralarda boşluk var normal mıdır hiç dikkat etmemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben trend yoldan msi g274qpf monitörü aldım ve 1 parlak piksel çıkmış gönderdim servisten daha bugün geldi monitörün buraları normalmi. Koydum resimlerde buralarda boşluk var normal mıdır hiç dikkat etmemiştim
Yardım edermisiniz

Yardım edermisiniz

Ekler

• IMG_20231125_130441.jpg
    IMG_20231125_130441.jpg
    737.3 KB · Hit: 124
  • IMG_20231125_130435.jpg
    IMG_20231125_130435.jpg
    354.6 KB · Hit: 123
  • IMG_20231125_130421.jpg
    IMG_20231125_130421.jpg
    455.7 KB · Hit: 128
Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Düzgün işçilik yok. Kesinlikle normal değil.
Trendyol değişim, iade konusunda başarısız bir firma.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.

Yardım edermisiniz

Yardım edermisiniz
İncelemelerinde göremedim kral sanırım servis bozmuş youtube da böyle görünmüyor monitör

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncelemelerinde göremedim kral sanırım servis bozmuş youtube da böyle görünmüyor monitör
Yeni aldım ölü piksel çıktı ve servise gönderdim böyle geldi fakat serviste ürün sadece incelendi napmam lazım

Yeni aldım ölü piksel çıktı ve servise gönderdim böyle geldi fakat serviste ürün sadece incelendi napmam lazım

Ekler

• IMG_20231125_135630.jpg
    IMG_20231125_135630.jpg
    2.4 MB · Hit: 47
  • IMG_20231125_135628.jpg
    IMG_20231125_135628.jpg
    2.4 MB · Hit: 46

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Cimer'e şikayette bulunup iade/değişim talebi oluşturun.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
Reis servis ölü pixele ne yapsın ALLAH aşkına yapma gözünü seveyim 7-8 tane olmadığı sürece değişim bile yapmıyor herifler sen niye servise gönderdin mis gibi monitörü feleği şaşmış şuna bi bak köşeler mahvolmuş al 3 kuruşa senin olsuna dönmüş monitör.
Geçmiş olsun yapacak birşeyin yok paran boşuna gitti iade hakkına varsa iade et.Bazı firmalar iade de almıyor işin kötüsü.
Anca THH falan başvurursun o da uğraştırır

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Reis servis ölü pixele ne yapsın ALLAH aşkına yapma gözünü seveyim 7-8 tane olmadığı sürece değişim bile yapmıyor herifler sen niye servise gönderdin mis gibi monitörü feleği şaşmış şuna bi bak köşeler mahvolmuş al 3 kuruşa senin olsuna dönmüş monitör.
Geçmiş olsun yapacak birşeyin yok paran boşuna gitti iade hakkına varsa iade et.Bazı firmalar iade de almıyor işin kötüsü.
Anca THH falan başvurursun o da uğraştırır
Satıcı deişim yapçak zannettim fakat servis ürüne müdahale etmeden geri gönderdi bana.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
Satıcı deişim yapçak zannettim fakat servis ürüne müdahale etmeden geri gönderdi bana.
Reis 7-8 tane olmadan değişim yapmaz servis göndererek çok kötü bir hata yapmışsın yanlarını falan da açmışlar geçmiş olsun.
Reis satmaya çalış sana o kadar söylüyorum monitör monitörlükten çıkmış elinden çıkar bence daha fazla canın sıkılmadan
Fiyata bak kral 10K nerdeyse üzüldüm adına

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Şimdik napabilirim hem 1 tane ölü piksel var hemde fotu raflarda göründü gibi.

Aestro

80+

Yardım edermisiniz

Yardım edermisiniz
Ölü piksel var dersen kusur var dersen adam servise gönderir tabi beğenmedim diyeceksin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
Şimdik napabilirim hem 1 tane ölü piksel var hemde fotu raflarda göründü gibi.
Uğraşırım dersen THH git CİMERE şikayet et ama uzun sürer ve kazanamama ihtimalin de var 1 tane ölü pixel için servise gönderilmez şahsen uğraşmam direk 2. elden sat

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Uğraşırım dersen THH git CİMERE şikayet et ama uzun sürer ve kazanamama ihtimalin de var 1 tane ölü pixel için servise gönderilmez şahsen uğraşmam direk 2. elden sat
Daha yeni aldım off aldıma pişmanım satıcıya dedim direk kod gönderdi ve servise gitmiş

kanka monitörün ağzına etmişler bu saatten sonra thh haricinde bir şey çıkmaz
Peki THH ye baş vursam e-devlet'ten yapılıyor sanırım biyandan monitörü kullansam sorun olurmu ve THH baş vurduktan sonra fiziksel olarak bi yere gitmeme gerek varmı

Top Bottom