Zeusaqa
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
TakipVar mı fp akım korumalı priz
TakipVar mı fp akım korumalı priz
tek derdin sidik yarışı hiçbir sebep açıklamadan sadece kötü diyeceğine arkadaşa yardım etmek için program öner.Saldırı çok başka bir konu, AIDA64 ün DDR5 için artık iyi olmadığını söylemek nasıl bir Saldırı olabilir bana bunu açıklarsanız çok sevinirim. Saldırı ve kavgayı bana sırf bu söylem üzerinden açıklayın, ne yazacağınızı merak ediyorum gerçekten. Kimseye laf etmiyoruz kardeşim, diyoruz ki AIDA64 ün nanosaniye göstermek dışında bir olayı yok diyoruz. Sen bunu nasıl Saldırı ve kavgaya yorumladın bunun izahını yap. Sonra tekrar konuşalım.
Konuşma bitmiştir, sen sebep açıklamadan böyle ileri geri konuşmaya devam et kardeşim. Al o yarışını durmaksızın koş. Ben o yarışta yokum.tek derdin sidik yarışı hiçbir sebep açıklamadan sadece kötü diyeceğine arkadaşa yardım etmek için program öner.
bütün programlaral test yaptım hepside çekirdek sensör kullanımı ve sıcaklık değerleri açısından tamamen aynı internette duyduğun herşeye test etmeden inanmadyelimki diğerlerinden %5 fln daha az sistemi yoruyor yani ne olmuş? %5 daha fazla yüke girdiğindemi belli olcak.
Güç seçeneğinde bence dengeli olması daha iyi önerilen o çünküOncelikle bios dan xmp acip ramlerini tam frekansda calistiriyosun.
Temiz kurulum ile butun driverlarini guncelliyosun.
Amd nin sitesinden cipsetin neyse onu kur.
Anakartinin sitesinden anakartin icin butun driverlari kur.
Nvdia app den ekran karti driverini guncelle.
Windows guncellestirmelerini denetle ve guncelle.
ARatma yerine guc plani yazip oradan nihai performans secenegini isaretle.
Masaustune sag tiklayip nvdia denetim masasindan kalite yada guc gibi seceneklerden performansi sec.
Aida 64 indirip cpu, fpu, cache ve memory ayarlarini acip stress testini baslat ve 2 saat kontrol et.
Bu test sirasinda islemci sicakligini kontrol et 85 in ustune gecmesi saflikli degil.
Sistemninin kararliligi ni test icin test sirasinda mouseni hareket ettir ve arada kullan, sistemde minik kasmalar disinda uzun sureli dknmalar ve cokmeler yasanmamasi gerekli.
2 saatlik test sonrasj furmark progrmai ile ayni sekilde 2 saat ekran kartini test et.
Yine cokmemesk ve uzun sureli donmamasi gerekli.
En son hem aida64 hemde furmarki ayni anda calistir ve yarim saat bilgiisyari zorla.
Gozun sicaklik degerlerinde olsun ekstrem sicakliklar gorursen durdurursun.
Iyi eglenceler.
Akım korumalı priz kullantesekkur ederim ek olarak tam suan disardayim oyun yuklenirken elektrikler gitmis pc acikti akim korumali priz vs yok herhangi bir sikinti olur mu umarim olmaz ve akim korumali priz tarzi elektrik kesintilerinden sikinti yasamamam icin ne onerirsiniz ups haric o cok pahali![]()
Aida64 fena değil stabil veriyor değerleri eş zamanlıSaldırı çok başka bir konu, AIDA64 ün DDR5 için artık iyi olmadığını söylemek nasıl bir Saldırı olabilir bana bunu açıklarsanız çok sevinirim. Saldırı ve kavgayı bana sırf bu söylem üzerinden açıklayın, ne yazacağınızı merak ediyorum gerçekten. Kimseye laf etmiyoruz kardeşim, diyoruz ki AIDA64 ün nanosaniye göstermek dışında bir olayı yok diyoruz. Sen bunu nasıl Saldırı ve kavgaya yorumladın bunun izahını yap. Sonra tekrar konuşalım.
Dostum dengeli, perfromans, nihai per, ve amd nin onerilen versioynlarini test ettim.Güç seçeneğinde bence dengeli olması daha iyi önerilen o çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akım korumalı priz kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aida64 fena değil stabil veriyor değerleri eş zamanlı
Dengeli de ama şu durum var duruma göre yoğunluk veriyor hocam sistem YT de video izlerken ayrı oyundayken ayrı yoğunlaşıyorDostum dengeli, perfromans, nihai per, ve amd nin onerilen versioynlarini test ettim.
Ekran karti ve digerleri icin kullanilan voltage degerlerini bi tik daha degistiriyo cidden performans kaybi mevcut.
Ben nihai performans oneririm.
Laptop gibi batarya knemli durumlarda dengeli iyidir.
Zaten performans modunda arttirip verdigi voltage halen ureticinin uretim isinirlari icerisinde donanima zarar vermicektir.
Ama dengeli nin daha stabil oldugnu dusunup kullanmak isteyen kullanabilir![]()
Evet ole normal kullanici icin guzel bi durim ama performans ayarlamadikca kendisinin ayari nijai performans kadar arttirmiyor ben performansi seciyorum.Dengeli de ama şu durum var duruma göre yoğunluk veriyor hocam sistem YT de video izlerken ayrı oyundayken ayrı yoğunlaşıyor