Çözüldü✓ Yeni alınan RAM'ler orijinal mi?

Ramlerin arkasını ve önünün fotoğrafını atar mısın? (Seri numaraları karalayabilirsin)
Ayrıca Parti numarası yazması gerekiyordu diye biliyorum. Ben şuanlık sahte olduğunu düşünüyorum.
Söylediğim gibi ramin fotoğraflarını gönderirsen daha iyi karar verebilirim
Hocam akşama atarım olurmu?

Hocam akşama atarım olurmu?
Görseli ekleyince bana özel mesaj atarsınız online olunca bakarım. Görmeden şuanlık %90 ihtimalle sahte diyorum.
Dram bölümünde çok muhtemelen Hynix yazması veya samsung yazması lazımdı.(belki başka dram, ama bu kingstonların çoğu bu ikisi oluyor) Gerçi yapan bunu da yapar ama dandik çakmalarda uğraşmıyorlar sanırım. Ayrıca parti numarası yazmıyor. Zaten bu ikisi sahte demek için yeterli diye düşünüyorum.

Tabi kesinlik belirtmek mümkün olmaz.

Son düzenleme:
Görseli ekleyince bana özel mesaj atarsınız online olunca bakarım. Görmeden şuanlık %90 ihtimalle sahte diyorum.
Dram bölümünde çok muhtemelen Hynix yazması veya samsung yazması lazımdı. Gerçi yapan bunu da yapar ama dandik çakmalarda uğraşmıyorlar sanırım. Ayrıca parti numarası yazmıyor. Zaten bu ikisi sahte demek için yeterli diye düşünüyorum.

Bir ara xioami kulaklıkların öyle sahtesini yapmışlar ki resmi satıcı bilmeden satıyordu. Parti numarası boş olan orjinal ram görmedim. Tabi kesin hüküm diyemem

Dram bölümünde çok muhtemelen Hynix yazması veya samsung yazması lazımdı. Gerçi yapan bunu da yapar ama dandik çakmalarda uğraşmıyorlar sanırım. Ayrıca parti numarası yazmıyor. Zaten bu ikisi sahte demek için yeterli diye düşünüyorum.

i
Dram bölümünde çok muhtemelen Hynix yazması veya samsung yazması lazımdı.(belki başka dram, ama bu kingstonların çoğu bu ikisi oluyor) Gerçi yapan bunu da yapar ama dandik çakmalarda uğraşmıyorlar sanırım. Ayrıca parti numarası yazmıyor. Zaten bu ikisi sahte demek için yeterli diye düşünüyorum.

tmm hocam dediğini yaparım amacımız fikir almak zaten şuan sahte bile olsa beni rahatsız hiç etmedi açıkçası ama en azından sahtemi değilmi ortalama fikrimiz olur

i

tmm hocam dediğini yaparım amacımız fikir almak zaten şuan sahte bile olsa beni rahatsız hiç etmedi açıkçası ama en azından sahtemi değilmi ortalama fikrimiz olur
Bir ara Sahte ram kullanan biri olarak söylüyorum. 3 4 ay çalışır. Sonra mavi ekran verir. Sahte olduğu kesinse çalışıyor nasılsa diye güvenmeyin.

Hocam anlamadığım şekilde özelden foto eklenmiyo buraya ekledim.

Ekler

• IMG_1330.webp
    IMG_1330.webp
    756.6 KB · Hit: 15
  • IMG_1327.webp
    IMG_1327.webp
    747.3 KB · Hit: 17
  • IMG_1329.webp
    IMG_1329.webp
    912.3 KB · Hit: 16
  • IMG_1328.webp
    IMG_1328.webp
    853.3 KB · Hit: 18
Hocam anlamadığım şekilde özelden foto eklenmiyo buraya ekledim.
Rami biostan xmp açıp cl16, 3200 yapabildin değil mi? Dış soğutma bloğu normal görünüyor. Sahtelerin çoğunda sağ en altta yazım hatası oluyor "DIVISION" Yazan yerde "DIMSION" gibi bir şey yazar. Ancak bu yine belirleyici bir şey olmaz, çünkü dış soğutma bloğu çok kolay değiştirilebiliyor. Cpu z de 2 bölümün boş olmaması gerekiyordu sonuç olarak...
Sahte ram örnek;
n11-snd-bilisimden-aldigim-sahte-kingston-hyperx-fury-beast-16gb-ram-1(1)(1)(1)(1).webp

Son düzenleme:
Rami biostan xmp açıp cl16, 3200 yapabildin değil mi? Dış soğutma bloğu normal görünüyor. Sahtelerin çoğunda sağ en altta yazım hatası oluyor "DIVISION" Yazan yerde "DIMSION" gibi bir şey yazar. Ancak bu yine belirleyici bir şey olmaz, çünkü dış soğutma bloğu çok kolay değiştirilebiliyor. Cpu z de 2 bölümün boş olmaması gerekiyordu sonuç olarak...
Sahte ram örnek;
Alıntıyı görüntüle
Hocam ramler şuan xmp açık auto modundalar mhz yükselmeye çalıştığımda max 3333 oluyorlar bende 133 mhzin ne farkı olacak diyip 3200mhzde çalıştırıyorum ama xmpler açık yani iki ramında ben sonradan hepsini auto yaptım

Son olarak cpu-z yi komple silip, farklı bir versiyon cpu z ile tekrar bakabilir misin?
Görseli yine buraya ekleyebilirsin.

Son olarak cpu-z yi komple silip, farklı bir versiyon cpu z ile tekrar bakabilir misin?
Msi cpu z ile bakıyım o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buyurun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sanırım orijinal siteden sorgulatınca çıktı

Ekler

• IMG_1333.webp
    IMG_1333.webp
    2.5 MB · Hit: 16
  • IMG_1332.webp
    IMG_1332.webp
    2.4 MB · Hit: 17
  • image.webp
    image.webp
    1.8 MB · Hit: 18
Son düzenleme:
Ram bence şuanda %99 sahte hocam
16-18-18 olması gerek ayrıca. Sizdekiyse 16-20-20 zaten.

Ayrıca sisteminizdeki diğer ram ile çipleri aynı olmadığı için ileride sorun yaşayabilirsiniz. O rami kullanmanızı önermem. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,820
Üyeler
192,035
Son üye
dace
Geri