Yeni Alınan Sistemde Sıcaklık Değerleri Normal Midir?

ertugrulk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bana fazla gibi geldi. Düşürmek için nasıl bir ayar yapmalıyım her şey sıfır çünkü.

Ekler

• 1000034060.webp
    1000034060.webp
    687.8 KB · Hit: 25
0 sistemde sıcaklık daha mı iyi oluyor ne alaka. Soğutmayla alakalı bir durum gündüz sıcaklığın farklı olur gece farklı olur sistemini yazmamışsın buraya kasan kaç fanlı ne kadar hava giriyor vs yazmamışsın yorum istiyosun. Ayrıca sıcaklıklar iyi 90+ olmadığı sürece hiçbi sıkıntı yok.

0 sistemde sıcaklık daha mı iyi oluyor ne alaka. Soğutmayla alakalı bir durum gündüz sıcaklığın farklı olur gece farklı olur sistemini yazmamışsın buraya kasan kaç fanlı ne kadar hava giriyor vs yazmamışsın yorum istiyosun. Ayrıca sıcaklıklar iyi 90+ olmadığı sürece hiçbi sıkıntı yok.
Sistemim bu hocam.

Kasayı Corsair İcue 3000D yaparak aldım. Pc Hocasının aynı sistemle youtube da videosunu izliyorum gpu sıcaklığı 55 den yukarı çok nadir çıkıyor o yüzden sormuştum. Bir sıkıntı çıkartır mı?

Sistemim bu hocam.

Kasayı Corsair İcue 3000D yaparak aldım. Pc Hocasının aynı sistemle youtube da videosunu izliyorum gpu sıcaklığı 55 den yukarı çok nadir çıkıyor o yüzden sormuştum. Bir sıkıntı çıkartır mı?
Egsoz fanı + hava sıcaklığı farkını yaşıyosun sen. + O muhtemelen klimalı ortamda veya akşam video çekmiş. Sen bunu gündüz mü çektin ? Bulunduğun şehrin sıcaklığı nedir ? Sıcaklık 90+ çıkmadıkça hiçbir sistem sıkıntı çıkarmaz hatta 90 üstü de çıkarmaz

Egsoz fanı + hava sıcaklığı farkını yaşıyosun sen. + O muhtemelen klimalı ortamda veya akşam video çekmiş. Sen bunu gündüz mü çektin ? Bulunduğun şehrin sıcaklığı nedir ? Sıcaklık 90+ çıkmadıkça hiçbir sistem sıkıntı çıkarmaz hatta 90 üstü de çıkarmaz
Hiçbir işlem yapmıyorken değerler bu şekilde. Dışarıda araba havayı 42 derece ölçtü evde de 35 derece gösteriyor telefondan, oda da baya sıcak ama bu kadar ısındıracak kadar mı bilmiyorun. Yanma durumu falan olmaz değil mi, uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istediğim bir sistem.

Ekler

Yanma olmaz kasanda arka egsoz fanı yok + hava sıcaklığı etkisi bu. Kasayı hava alacak bir yere koy yanma olması için 100+ derece üstüne çıkması veya psu nun çok kalitesiz olması lazım. Birdaha yazmıycam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri