bios a gir fan ayarını arttırBana fazla gibi geldi. Düşürmek için nasıl bir ayar yapmalıyım her şey sıfır çünkü.
Sistemim bu hocam.0 sistemde sıcaklık daha mı iyi oluyor ne alaka. Soğutmayla alakalı bir durum gündüz sıcaklığın farklı olur gece farklı olur sistemini yazmamışsın buraya kasan kaç fanlı ne kadar hava giriyor vs yazmamışsın yorum istiyosun. Ayrıca sıcaklıklar iyi 90+ olmadığı sürece hiçbi sıkıntı yok.
Temp kaç normal sıcaklığı oluyor hocam gpu nunBana fazla gibi geldi. Düşürmek için nasıl bir ayar yapmalıyım her şey sıfır çünkü.
Egsoz fanı + hava sıcaklığı farkını yaşıyosun sen. + O muhtemelen klimalı ortamda veya akşam video çekmiş. Sen bunu gündüz mü çektin ? Bulunduğun şehrin sıcaklığı nedir ? Sıcaklık 90+ çıkmadıkça hiçbir sistem sıkıntı çıkarmaz hatta 90 üstü de çıkarmazSistemim bu hocam.
![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kasayı Corsair İcue 3000D yaparak aldım. Pc Hocasının aynı sistemle youtube da videosunu izliyorum gpu sıcaklığı 55 den yukarı çok nadir çıkıyor o yüzden sormuştum. Bir sıkıntı çıkartır mı?
Hiçbir işlem yapmıyorken değerler bu şekilde. Dışarıda araba havayı 42 derece ölçtü evde de 35 derece gösteriyor telefondan, oda da baya sıcak ama bu kadar ısındıracak kadar mı bilmiyorun. Yanma durumu falan olmaz değil mi, uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istediğim bir sistem.Egsoz fanı + hava sıcaklığı farkını yaşıyosun sen. + O muhtemelen klimalı ortamda veya akşam video çekmiş. Sen bunu gündüz mü çektin ? Bulunduğun şehrin sıcaklığı nedir ? Sıcaklık 90+ çıkmadıkça hiçbir sistem sıkıntı çıkarmaz hatta 90 üstü de çıkarmaz