Yeni Alınan ssd tam vaat edilen değerleri vermiyor

evet son attığım fotodaki samsung 970 evo plus 1 tb ilk fotodaki değerler farklı bu son attığım fotodaki değerler samsung 970 evo plus 1 tb onda bir problemmi var onu soruyorum
sorun yok hocam

daha fazla değer vermiyor hocam sizdeki ssd 970evo plus bendeki düz evo
1635875158637.png

hocam ssdmde test yaptığımda gördüğünüz gibi tam vaat edilen değeri tam denk veremiyor bu neyden kaynaklı arıza belirtisi veya arızalı değil değilmi hocam
arıza belirtisi değil hocam normal şeyler her ssd modelinde o değerler yükselik alçalır

hocam ssdmde test yaptığımda gördüğünüz gibi tam vaat edilen değeri tam denk veremiyor bu neyden kaynaklı arıza belirtisi veya arızalı değil değilmi hocam
burada çook fazla etken var, dert etmene gerek yok gayet normal değerler.
sıcaklık, arkada çalışan uygulamalar, ssdnin doluluk oranı vs vs çok fazla etken var. hiç bir ssd art arda tam olarak aynı değerleri veremez -100 +50 oynama olur.

Sizdede böylemi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizde değerlerinizi gösterirmisiniz valla ben baya panik oluyom
bendede öyle hocam arada 2000mb/snnin altına kadar düşüyor

arıza belirtisi değil hocam normal şeyler her ssd modelinde o değerler yükselik alçalır
...a

sıcaklık, arkada çalışan uygulamalar, ssdnin doluluk oranı vs vs çok fazla etken var. hiç bir ssd art arda tam olarak aynı değerleri veremez -100 +50 oynama olur.
Hocam emiinmisiniz

hocam değerlerinizi atma imkanınız varmı

şuan anakartım yok hocam garantiye gitti kardeşimin bilgisayarına geçtim
eminmisiniz hocam peki bi sıkıntı olmadığına

Geri