Neler Yeni

Android Yeni alınmış Samsung S23 FE fazla ısınıyor

QwoJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Qwoj
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi telefon çok ısınıyor oyun oynarken ısınsa hiç sorun değil çünkü telefon kendini zorluyor ama asıl sorun hep ısınmasında fotoğraf çekerken, video izlerken ve kayıt alırken. Bu ısınma normal mi? Çünkü telefonun hep ısınması çok garibime gitti çünkü daha cuma günü geldi 0 telefon ama böyle ısınıyor normal bir olay mı bu? çünkü eski telefonum xiaomi note 10 5G (2020) modeli böyle değildi sadece oyun oynarken ısınıyordu ama yeni aldığım S23 FE her uygulamada ısınıyor. Bu normal bir olay mı yardımcı olur musunuz rica etsem?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi telefon çok ısınıyor oyun oynarken ısınsa hiç sorun değil çünkü telefon kendini zorluyor ama asıl sorun hep ısınmasında fotoğraf çekerken, video izlerken ve kayıt alırken. Bu ısınma normal mi? Çünkü telefonun hep ısınması çok garibime gitti çünkü daha cuma günü geldi 0 telefon ama böyle ısınıyor normal bir olay mı bu? çünkü eski telefonum xiaomi note 10 5G (2020) modeli böyle değildi sadece oyun oynarken ısınıyordu ama yeni aldığım S23 FE her uygulamada ısınıyor. Bu normal bir olay mı yardımcı olur musunuz rica etsem?
S21 FE'yi aldığım ilk gün bende de öyleydi telefonu kapa aç yaptım düzeldi. Hiç kapa aç yaptın mı hocam?

• Beğen
Reaksiyonlar: QwoJ

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İlk hafta Android yeni adapte olduğu için fazla ısınma oluyor sonra geçmesi lazım geçmezse sıkıntı.

• Beğen

QwoJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Qwoj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S21 FE'yi aldığım ilk gün bende de öyleydi telefonu kapa aç yaptım düzeldi. Hiç kapa aç yaptın mı hocam?
telefonu kurarken yaklaşık olarak 7-8kere aç kapa yaptım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk hafta Android yeni adapte olduğu için fazla ısınma oluyor sonra geçmesi lazım geçmezse sıkıntı.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Eğer sorun devam ederse iade etmemi önerir misiniz? Çünkü sorunlu bir telefon almak istemiyorum malum ekonomi belli zor para kazanılıyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
telefonu kurarken yaklaşık olarak 7-8kere aç kapa yaptım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır hocam teşekkür ederim. Eğer sorun devam ederse iade etmemi önerir misiniz? çünkü sorunlu bir telefon almak istemiyorum malum ekonomi belli zor para kazanılıyor.
Güncelleştirmelerin hepsini yaptın mı?

• Beğen

QwoJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Qwoj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleştirmelerin hepsini yaptın mı?
Yaptım sayılır sim kartımı eski telefonumdan çıkarırken koltuğun arasına girdi ve kayboldu. Yeni sim kartı alıcağım yakın zamanda yeni sim kartı aldığım zaman ayarlanmıyan hiç bir şey kalmıyacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yıldırım
Hocam sorun düzeldi mi bende aynı sorunu yaşadım yetkili servise bekledim yanıt bekliyorum

bende de samsung var yeni aldım evet ısınıyor ve şarjı biraz erken bitiyor ama telefon samsung app leri var yok rapor veriyor flaan bisürü bişeyler var. Ama biraz zaman sonra toparlanı rdiyorlar yapay zeka vs bisürü zımbırtı var birde batarya da doldur boşalt düzene anca girecek performansı açılacak

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Yeni alınan telefonlar kurulum sürecinin olduğu hafta hep çok ısınır diye biliyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom