YENİ AMD GÜNCELLEMESİNDEN SONRA İNTERNETE BAĞLANILMIYOR

demerasa

80+
Reaksiyon skoru
7
Bugün pc yi açtım güncelleme otomatik başlatılıyor dedi takmadım bende sonra güncelleme indirildi bilgisayarı yeniden başlatın dedi o başlatma o başlatma internet yok var gözüküyor ama yok chatgpt bişiler dedi onun dedikleriyle biraz uğraştım kendimce düzeltmeye çalıştım ama hala internet yok ne yapmam lazim nasıl düzeltilir bu

Bugün pc yi açtım güncelleme otomatik başlatılıyor dedi takmadım bende sonra güncelleme indirildi bilgisayarı yeniden başlatın dedi o başlatma o başlatma internet yok var gözüküyor ama yok chatgpt bişiler dedi onun dedikleriyle biraz uğraştım kendimce düzeltmeye çalıştım ama hala internet yok ne yapmam lazim nasıl düzeltilir bu
Başka bir neden olabilir ekran kartı ile internet çok alakalı şeyler değil.

Biraz bigi vermen lazım laptop mu masaüstü mü bilgisayar özellikleri ne kablolu mu internetin yoksa kablosuz mu

Farklı bir konu hakkında soru sorucağım. Goodbydpi kullanıyor musun?

Başka bir neden olabilir ekran kartı ile internet çok alakalı şeyler değil.

Biraz bigi vermen lazım laptop mu masaüstü mü bilgisayar özellikleri ne kablolu mu internetin yoksa kablosuz mu
masaüstü pc kablolu internet kullanıyorum 9070xt 9700x var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir konu hakkında soru sorucağım. Goodbydpi kullanıyor musun?
evet

masaüstü pc kablolu internet kullanıyorum 9070xt 9700x var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet
Goodbye dpi' ı service remove bat' ını calıstırarak kaldır 2 gün önce arkadasın interneti gitti yeni adaptör falan bile aldık goodbye dpi' ı kaldrıınca düzeldi şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,071
Üyeler
192,607
Son üye
yenirocky
Geri