Respiky
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,784
Nasıl3100>4100 alacaklar için
Nasıl3100>4100 alacaklar için
O zaman eldeki 3500xi 2.5tan okutup 3.5 civarlarına 5600 alınır gibi5600 ile x arasında %3 fark var ne kısması
İbrahim abi bunlar mevcut anakartlara takılabiliyor mu yoksa bunlar için farklı anakartmı bekleyeceğiz ?![]()
AMD YENİ İŞLEMCİLER STOKLARDA | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Teknobiyotikle ilgili olabilirmi acaba kendi paylarını yüksek koymuş olabilirlermi ?Fiyatların daha ucuz olmasını beklerdim. Yeni soket çıkması yakınken fiyatlar olmamış.
bakın hocamNasıl
5600 ile 5600x arasında sadece %5 kadar bir fark var herhalde. Alınır herhalde. Teknobiyotik kendine özel fiyat farkı koymuş olabilir diye düşünüyorumAldanmayin bu arada ryzen 5500ten asagisi zen 2 idi galiba
Takılıyor dostum.İbrahim abi bunlar mevcut anakartlara takılabiliyor mu yoksa bunlar için farklı anakartmı bekleyeceğiz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teknobiyotikle ilgili olabilirmi acaba kendi paylarını yüksek koymuş olabilirlermi ?
Koca çınara kafa tutacak kimse yok5600x e kafa tutacak varmı 5500 5600 .
Bu işlemciler AM5 soket. Mevcut anakartlarda (B450 vs) AM4 soket girişi var taksak ne olur acabaTakılıyor dostum.
Bunlar am5 değilKoca çınara kafa tutacak kimse yok
Bu işlemciler AM5 soket. Mevcut anakartlarda (B450 vs) AM4 soket girişi var taksak ne olur acaba