Neler Yeni

Yeni ana monitör alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

xTURANN

80+ Silver

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alabileceğin en iyi 1080p 180hz monitörlerden birisi. Yalnız, yükseklik ayarı ve ihtiyacın var ise pivot özelliği yok. Bunları ileri de dert edersen de monitör tutacağı alırsın.
Şuanda ödeme yapmak üzereydim arkadaşımda bundan almıştı az önce sordum sebebini bilmediğim bir şekilde monitörü kutusuna geri koyuyorum dedi sanırım iade edicek kararsız kaldım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Şuanda ödeme yapmak üzereydim arkadaşımda bundan almıştı az önce sordum sebebini bilmediğim bir şekilde monitörü kutusuna geri koyuyorum dedi sanırım iade edicek kararsız kaldım
Ölü piksel çıkmış olabilir. Alacağın her model de ölü piksel çıkma olasılığı var malesef. Eğer seninde başına gelirse, kutusuna koyar beğenmedim diyerek uğraşmadan iade edebilirsin. Fakat ben daha önce hiç monitör iade etmedim. Belki bu şekilde iade edilmiyordur ama edilmesi lazım 14 gün iade hakkın olduğu için. 3-4 gündür arkadaşa monitör arıyoruz. AOC baktık, bilmem Lenovo baktık ona naktık buna baktık, en sonunda gına geldi AOC 240hz VA panel bi monitör sipariş ettik. 7.000 TL ama fiyatı istersen onun linkini atayım.

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
at bakalım

Ölü piksel çıkmış olabilir. Alacağın her model de ölü piksel çıkma olasılığı var malesef. Eğer seninde başına gelirse, kutusuna koyar beğenmedim diyerek uğraşmadan iade edebilirsin. Fakat ben daha önce hiç monitör iade etmedim. Belki bu şekilde iade edilmiyordur ama edilmesi lazım 14 gün iade hakkın olduğu için. 3-4 gündür arkadaşa monitör arıyoruz. AOC baktık, bilmem Lenovo baktık ona naktık buna baktık, en sonunda gına geldi AOC 240hz VA panel bi monitör sipariş ettik. 7.000 TL ama fiyatı istersen onun linkini atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü piksel çıkmış olabilir. Alacağın her model de ölü piksel çıkma olasılığı var malesef. Eğer seninde başına gelirse, kutusuna koyar beğenmedim diyerek uğraşmadan iade edebilirsin. Fakat ben daha önce hiç monitör iade etmedim. Belki bu şekilde iade edilmiyordur ama edilmesi lazım 14 gün iade hakkın olduğu için. 3-4 gündür arkadaşa monitör arıyoruz. AOC baktık, bilmem Lenovo baktık ona naktık buna baktık, en sonunda gına geldi AOC 240hz VA panel bi monitör sipariş ettik. 7.000 TL ama fiyatı istersen onun linkini atayım.
VA almam daha iyi olur çünki şuanki monitörümde VA bunu 2. monitör yapacağım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
https://www.n11.com/urun/aoc-25g3zm...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst

World karta 3 ay vade farksız taksit ile aldık.

Şuan kullandığın monitörün modeli nedir?
reis kutudan hdim mi çıkıyor yoksa dp mu ilk mönitorde hdim çıkmıştı dp almak zorunda kalmıştım

https://www.n11.com/urun/aoc-25g3zm...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst

World karta 3 ay vade farksız taksit ile aldık.

Şuan kullandığın monitörün modeli nedir?
dandik bişi

Xiaomi Redmi G24 165Hz​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,539
Üyeler
171,217
Son üye
omerdemc
Top Bottom