Neler Yeni

Yeni ana monitör alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
reis kutudan hdim mi çıkıyor yoksa dp mu ilk mönitorde hdim çıkmıştı dp almak zorunda kalmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dandik bişi

Xiaomi Redmi G24 165Hz​

Bakayım kutu içeriğine. O sıra senin de aklını biraz bulandırayım. Bide bu var monitör, aynı VA panel 😂😂.

Dp kablosu çıkıyor demiş satıcı. Almaya karar verirsen net bir şekilde Youtube'dan, forumlardan öğreniriz.

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
aoc alıyorum reis o zaman şuanda basıcam sipariş tuşuna
Bakayım kutu içeriğine. O sıra senin de aklını biraz bulandırayım. Bide bu var monitör, aynı VA panel 😂😂.

Dp kablosu çıkıyor demiş satıcı. Almaya karar verirsen net bir şekilde Youtube'dan, forumlardan öğreniriz.

1743556805719.png

Kontrast farkına bk

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
aoc alıyorum reis o zaman şuanda basıcam sipariş tuşuna

Alıntıyı görüntüle
Kontrast farkına bk
Valla biz aldık işte 🤣. Ghosting çok olur ise iade edicez. İstersen siparişi geç yada yarın yeni bir konu açarak başka kişilerin de yorumunu alabilirsin.

İncelemek istersen şöyle videoda bırakayım.

Sistemin nasıl bir sistem bu arada?

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
Valla biz aldık işte 🤣. Ghosting çok olur ise iade edicez. İstersen siparişi geç yada yarın yeni bir konu açarak başka kişilerin de yorumunu alabilirsin.

İncelemek istersen şöyle videoda bırakayım.

Sistemin nasıl bir sistem bu arada?
r5 7600 ve redeon7700xt var

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
r5 7600 ve redeon7700xt var
Aldığımız arkadaşın sistemi de aynı. Onun işlemci de 7500f. Vur siparişi bakam sende yada yeni konu aç bakalım. Hepsiburada bide 2 tane sitede de satış da bu arada monitör. Hepsiburada da fiyat aynı öteki 2 site de 100 mü 200 TL mi ne daha uygun. Ben bilerek Amazon'dan attım sana.

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serdar
Aldığımız arkadaşın sistemi de aynı. Onun işlemci de 7500f. Vur siparişi bakam sende yada yeni konu aç bakalım. Hepsiburada bide 2 tane sitede de satış da bu arada monitör. Hepsiburada da fiyat aynı öteki 2 site de 100 mü 200 TL mi ne daha uygun. Ben bilerek Amazon'dan attım sana.

1743557735922.png

ChatGPT e bu görseli oluşturttum soldaki AOC sağdaki Lenovo

1743557735922.png

• 80.000.000:1 Dinamik Kontrast: Daha koyu siyahlar ve daha parlak beyazlar sunar. Özellikle karanlık sahnelerde detaylar daha net olabilir.
  • 3.000.000:1 Dinamik Kontrast: Daha düşük bir kontrast oranına sahip olduğu için siyahlar biraz daha griye yakın olabilir ve parlaklık farkı daha az belirgin olur.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Alıntıyı görüntüle

• 80.000.000:1 Dinamik Kontrast: Daha koyu siyahlar ve daha parlak beyazlar sunar. Özellikle karanlık sahnelerde detaylar daha net olabilir.
  • 3.000.000:1 Dinamik Kontrast: Daha düşük bir kontrast oranına sahip olduğu için siyahlar biraz daha griye yakın olabilir ve parlaklık farkı daha az belirgin olur.
Sen monitörü beğenmiş gibisin 😃. Bu detayı araştırman da iyi olmuş bu arada. Dediğim gibi hocam ister sabah bi yeni konu açar diğer arkadaşların yorumlarını alırsın yada sipariş verirsin. Eğer çok aşırı ghosting çıkar ve rahatsız ederse iade edersin.

Top Bottom