Yeni anakart ve cpu

baysal20

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba bugün yeni anakart ve cpu aldım montajladım fakat devug ışında vga ışığı yanıyor çözüm bulamadım yardım edebilecek varmı

İşlemci ve anakart nedir
Bütün bileşenleri yazar mısın

Ryzen 5 3600 msi b450m pro vdh max
Rx580 4gb ekran kartı
2x8 3000 mhz ram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CPU ve anakartınız nedir?
Edit: BIOS sıfırlamayı denediniz mi?
Ryzen 5 3600 msi b450m pro vhd max
Sıfırlama nasıl bilgim yok

Ekran kartını algılamıyor. Ekran kartının PCI-e yuvasına tam oturduğunu kontrol edin olmazsa farklı bir ekran kartı deneyin.

Ekran kartının yuvaya tam oturduğunu kontrol edin daha sonra ekran kartının güç girişlerini kontrol edin.
Soket tam oturuyor güç kablosunda da çalıştığına dair ışık yanıyor ilk çalıştırdığım da hata vermiyor gpu fanları dönüyor fakat aniden kesiliyor

Soket tam oturuyor güç kablosunda da çalıştığına dair ışık yanıyor ilk çalıştırdığım da hata vermiyor gpu fanları dönüyor fakat aniden kesiliyor
Sorun ekran kartı kaynaklı anakarttaki VGA ışığının yanmasından anlaşıldığı gibi. Farklı ekran kartı deneyin önerebileceğim başka bir şey yok maalesef.

Sorun ekran kartı kaynaklı anakarttaki VGA ışığının yanmasından anlaşıldığı gibi. Farklı ekran kartı deneyin önerebileceğim başka bir şey yok maalesef.
Aga sorunu çözdüm ekran kartında sıkıntı yok usb 3.0 kasa dan gelen kablonun 1 pini kırılmıştı onu söktüm çalışıyor pc galiba kısa devre yaptırıyor

Geri