Neler Yeni

Yeni Anakarta yapılması gerekenler

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba Anakartim bozulduğundan dolayı yeni bir anakart sipariş etmiştim fakat bios güncellemesi (bios guncelleme tarihi 2023 gözüküyor) ve birkac guncelleme yapılması gerekiyor sanırım. bios guncellemesini onerir misiniz? Ayrıca işlemci için de güncelleme varmış sanırım sitesini nereden bulabilirim. İşlemci güncellemeyi tavsiye eder misiniz?

Anakart: Msi b450m-a pro max
İşlemci: Amd ryzen 5600

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Cem
işlemci için güncelleme yok, biosu güncellemen kafi son sürümü at geç sorun yaşamazsın

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci için güncelleme yok, biosu güncellemen kafi son sürümü at geç sorun yaşamazsın
Hocam bios güncellemeyi başaramayacağımı düşünüyorum sadece chipset ve ses driverları güncellesem sorun olur mu

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Cem
Hocam bios güncellemeyi başaramayacağımı düşünüyorum sadece chipset ve ses driverları güncellesem sorun olur mu
dostum cok basit bios güncellemesi videolar var nette özet geçeyim, anakartının sitesinden güncel biosu indirip dosyayı usbye indiriyosun sonra biostan tek tuşla kuruyorsun bu kadar bios güncellemezsen belki sorun cıkar pcde ama net bişey diyemem. videolarda anlatıyolar izle ytdan

Aaahmt

80+ Silver
dostum cok basit bios güncellemesi videolar var nette özet geçeyim, anakartının sitesinden güncel biosu indirip dosyayı usbye indiriyosun sonra biostan tek tuşla kuruyorsun bu kadar bios güncellemezsen belki sorun cıkar pcde ama net bişey diyemem. videolarda anlatıyolar izle ytdan
evet aslında çok zor gözükmüyor fakat bazıları bios güncellemesi sonrasıında sorun yaşamış ben şanssız ve birazda beceriksizim kendime güvenemedim. ilk önce bios sonra diğer güncellemeleri tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Cem
evet aslında çok zor gözükmüyor fakat bazıları bios güncellemesi sonrasıında sorun yaşamış ben şanssız ve birazda beceriksizim kendime güvenemedim. ilk önce bios sonra diğer güncellemeleri tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla
biosu güncelle, sonra diğerlerini atarsın zaten cillop gibi kulalnırsın. asusta armory create var msi da da sanırım bi app vardı sistem güncellemeleri vesaire kontroller için oradan tüm güncellemeleri atabiliyosun zaten

Aaahmt

80+ Silver
biosu güncelle, sonra diğerlerini atarsın zaten cillop gibi kulalnırsın. asusta armory create var msi da da sanırım bi app vardı sistem güncellemeleri vesaire kontroller için oradan tüm güncellemeleri atabiliyosun zaten
bios güncellemeye çalışacağım hocam teşekkür ederim yanıtlar için

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Cem
bios güncellemeye çalışacağım hocam teşekkür ederim yanıtlar için
rica ederim, kendi anakartının videosunu da bulabilirsin kardom ytdan direkt ne yapıyorsa aynısını yaparsın halledersin

Öğrenen_biri

80+ Bronze

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-16 003155.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-16 003155.png
    15.6 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler