Neler Yeni

Yeni anakarttan görüntü alamıyorum

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
eski bilgisayarımın anakartını değiştirmek için ikinci el bir anakart aldım, uzay sistem yapıp eski bilgisayarımda ki her şeyi yeni anakarta taktım ve görüntü alamadım. Görüntü kablosunu anakartın vgi'ına taktım ve yine görüntü alamadım, bu sefer ekran kartını çıkarıp onboard denedim ve görüntü alabildim. 2 farklı ekran kartı denedim ve ikisinde de görüntü alamadım, ama ekran kartlarını çıkarınca anakarta takınca görüntü alabliyorum. Bunun sebebi ne olabilir

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Ekran kartında problem olabilir.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı ekran kartını eski anakartıma taktım ve yine görüntü alamadım, anakart da bir sıkıntı olabilir mi?

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Aynı ekran kartını eski anakarta takmana rağmen görüntü alamadıysan sorun ekran kartında olabilir mi acaba?
çok pardon dalgınlığıma gelmiş eski anakartım da görüntü alabildim kusura bakmayın

louis bloom

80+ Silver
çok pardon dalgınlığıma gelmiş eski anakartım da görüntü alabildim kusura bakmayın
sorun anakartta. neden herkes ilk sorunu direkt ekran kartına yapıştırıyor. benim anakartta da işlemci değişince pc çalışmamıştı yani görüntü alamamıştım. bios güncelledim düzeldi. yeni anakartların bizdeki işlemcileri veyahut ekran kartlarını desteklemesi için bios güncellemesi yapılması gerekiyor. eğer işlemcini şu anki sürümü desteklemiyorsa açılmıyor olabilir. bios güncellemesi yapmak için farklı bir işlemci takın daha alt sınıf olan. ya da ekran kartı deneyin farklı. başka işlemci veyahut ekran kartı takıp görüntü alma şansınız yoksa yani farklı gpu cpu bulma şansınız yoksa pc ciye götürün 50/60 tl ye bios güncellemesi atarlar.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
sorun anakartta. neden herkes ilk sorunu direkt ekran kartına yapıştırıyor. benim anakartta da işlemci değişince pc çalışmamıştı yani görüntü alamamıştım. bios güncelledim düzeldi. yeni anakartların bizdeki işlemcileri veyahut ekran kartlarını desteklemesi için bios güncellemesi yapılması gerekiyor. eğer işlemcini şu anki sürümü desteklemiyorsa açılmıyor olabilir. bios güncellemesi yapmak için farklı bir işlemci takın daha alt sınıf olan. ya da ekran kartı deneyin farklı. başka işlemci veyahut ekran kartı takıp görüntü alma şansınız yoksa yani farklı gpu cpu bulma şansınız yoksa pc ciye götürün 50/60 TL ye bios güncellemesi atarlar.
İntel Pentium G870 bunun için uyumlu mudur

louis bloom

80+ Silver
İntel Pentium G870 bunun için uyumlu mudur
hocam yeni aldığınız anakartın modeli ne ? ve ikinci el aldığınızı yeni öğrendim ben sıfır aldınız sanıyordum. belki işlemci soketi bozuk olabilir. soket kısmı bozuksada görüntü gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yeni aldığınız anakartın modeli ne ? ve ikinci el aldığınızı yeni öğrendim ben sıfır aldınız sanıyordum. belki işlemci soketi bozuk olabilir. soket kısmı bozuksada görüntü gelmiyor.
ek olarak işlemci soketiniz bozuksa eğer, eski anakartım olan msi b450m vdh plus ın işlemcinin takıldığı yere hasar vermişim. garantide olmasına rağmen soket değişimine 250 tl ücret ödedim. garanti kapsamı dışında bir olay bilginiz olsun.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak işlemci soketiniz bozuksa eğer, eski anakartım olan msi b450m vdh plus ın işlemcinin takıldığı yere hasar vermişim. garantide olmasına rağmen soket değişimine 250 TL ücret ödedim. garanti kapsamı dışında bir olay bilginiz olsun.
H61H2-MV işlemci soketinde bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum

louis bloom

80+ Silver
H61H2-MV işlemci soketinde bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum
hocam bende sokette sorun olduğunu düşünmüyordum ama anakartın soketi bozuk çıktı. ve işlemciyi destekliyor gözüküyor sitede. farklı bir işlemci ile deneyip sorun sokette mi anlayabilirsiniz soketteyse garantisi varsa yollarsınız yoksa da yollarsınız iki türde de garanti dışı olay maalesef zaten.

Top Bottom