Neler Yeni

Yeni Arctis 3 vs eski cloud alpha

Way_Nat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf erkan
Arkadaşlar 2 aylık arctis 3 u mu almalıyım yoksa kutu fatura olmayan temiz full aksesuar cloud alphami lütfen yardımcı olun çok kararsızım cs valorant oynuyorum cs suprem valorant Dia 3 um sizce hangisi iyi olur oyunlarda asla 7.1 kullanmıyorum bu arada

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar 2 aylık arctis 3 u mu almalıyım yoksa kutu fatura olmayan temiz full aksesuar cloud alphami lütfen yardımcı olun çok kararsızım cs valorant oynuyorum cs suprem valorant Dia 3 um sizce hangisi iyi olur oyunlarda asla 7.1 kullanmıyorum bu arada
Anakartın nedir?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gigabyte b450m s2h
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte b450m s2h
Anakartın giriş ve yetersiz, asla Alpha önermem.
Arctis 3 de asla önermem, oyuncusun.
Ses kadacak adam Arctisden uzak durmalı.
Alacağın en iyi seçenek Kraken Tournament Edition olur.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Dostum ikisini de almamalisin. Cloud alpha icin ses yongan yetersiz, arctis3 ise rekabetci oyunlar icin mantikli bir kulaklik degil. Bunlarin ikinci elleri zaten 350 tl falan oluyorlar, o fiyatlarda rampage drop plus alabilirsin.

Way_Nat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf erkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla rampage e yönelmem peki cloud alpha alıp ses kartı alsam 2 3 ay sonra nasıl olur

Açıkçası cloud 2 kullanıyordum daha önce sattım eskidigi için kararsızım gene mi cloud 2 alayım razer sevmiyorum genel olarak almam

Kraken T.E. al ikisinide alma o anakartla hele hele sakın Cloud Alpha alma
Açıkçası cloud 2 kullanıyordum daha önce sattım eskidigi için kararsızım gene mi cloud 2 alayım razer sevmiyorum genel olarak almam

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Asla rampage e yönelmem peki cloud alpha alıp ses kartı alsam 2 3 ay sonra nasıl olur

Kraken T.E. Cloud ll den daha iyi bir kulaklık

Way_Nat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf erkan
Kraken T.E. Cloud ll den daha iyi bir kulaklık
Hacim 500 TL param var benim ona göre alicam rampage almam asla gerekirse bı Alpha alirim bide ses kartı alırım ayrı anakarta takilanlardan ama razer almam tovbem var SS kararsız bırakmıştı beni rahatlığı vs diye ama emin değilim

T.P.G.

80+ Titanium
Hacim 500 TL param var benim ona göre alicam rampage almam asla gerekirse bı Alpha alirim bide ses kartı alırım ayrı anakarta takilanlardan ama razer almam tovbem var SS kararsız bırakmıştı beni rahatlığı vs diye ama emin değilim
Razer ne aldın da tövben var? SS sakın alma da. Cloud Alpha alıp ses kartı alabilirsin temizse sen sbilirsin.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
doğru düzgün ses kartı bulman zor

Çoğu dandik çıkıyor

Way_Nat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf erkan
Razer ne aldın da tövben var? SS sakın alma da. Cloud Alpha alıp ses kartı alabilirsin temizse sen sbilirsin.
Mouse aldım 0 ilk hafta scroll gitti kimse ilgilenmedi magaza kaynaklı da olabilir
Klavye aldım 0 ben solagim plsi den oyun oynuyorum 1 ayda tuşlar basmamaya başladı ondada kimse ilgilenmedi iade olmadı almam o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom