Yeni ASUS ROG Serisinde VRAM Yanma Riski

Reaksiyon skoru
16
Merhaba, birkaç kişiden ASUS markasının ROG serisi ile alakalı bir sorun olduğunu duydum ancak emin olamadım. Araştırma da yaptım ancak net bir sonuca varamadım. Denilene göre VRAM konumları güç pin girişlerine yakın olduğu için VRAM yakıyormuş. Yakın zamanda ASUS 5080 ROG Astral alacağım ve böyle bir problem var mı yok mu bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mı?

Ne 5080 serisinde ne de ROG Astral özelinde öyle bir şey duymadım..

Merhaba, birkaç kişiden ASUS markasının ROG serisi ile alakalı bir sorun olduğunu duydum ancak emin olamadım. Araştırma da yaptım ancak net bir sonuca varamadım. Denilene göre VRAM konumları güç pin girişlerine yakın olduğu için VRAM yakıyormuş. Yakın zamanda ASUS 5080 ROG Astral alacağım ve böyle bir problem var mı yok mu bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
rog anakartlarda bir problem olduğunu duymuştum ama laptop konusunda bir şikayet duymadım. ama laptop kullanan kişiler genellikle msi tercih ediyor

Sİstemimde ASUS ROG B870 kullanacağım, bir sorun yaratır mı?

Daha kullanmadım, toplayacağım sistemde kullanacağım. Riski varsa, bu anakarta eşdeğer bir anakart bakmam gerekicek.
1 dk sorunlu anakartın modeline bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha kullanmadım, toplayacağım sistemde kullanacağım. Riski varsa, bu anakarta eşdeğer bir anakart bakmam gerekicek.
sorun yaşayanlar x870e de sorun yaşamış

Ne 5080 serisinde ne de ROG Astral özelinde öyle bir şey duymadım..
5090 kullanan yabancı birinde olmuş diyorlardı, ama sanırım genellemeye vurmak mantıklı olmaz. 5080'nin ROG Astralinde bende duymadım sadece emin olamadım.

5090 ise zaten illa bir şey olur, 5080 lerde bence gerçekleşme ihtimali daha düşük sonuçta aradaki wat farkı neredeyse iki kat.

Geri