Soru saçma şimdi 2.5 kg bile kaldıramıyor olabilirsin 10 kg bile tekte kaldırabilirsin set alman daha mantıklıvalla yeni başlıyorum öneriniz varmı?
alttakini al yeter o sana
gücüm var güveniyorum kendime fakat hangisinden başlamalıyım onu bilmiyorum
ilk başta 2.5 7.5 arası kilolar ağır gelecektir zamanla 5kg 15 kg arası ağırlıkları kaldırmaya başlarsın bunun için satılan ucuz dumbell setlerinden almalısın ya da plaka döküm ağırlıkları ve barı ayrı alabilirsinde
65 kiloyu al bende spora ilk başladığımda 65 kiloluk ayarlabilir almıştım 5 kilo ağır gelirse ilk hafta settler halinde aletsiz yaparsın 2.hafta başlarsın
bunu alsam kademe kademe arttırsam olmaz mı? bunların içi beton sanırım
Ayarlanabilir al en düşüğü 3kg falan olsun onlarla bir kaç gün alışmadan sonra 1.5 ay civarı 5kg geç ondan sonra karın ve kanatla beraber çalışmaya başlarsın ordan 7.5 geçip 6-6.5 ay sonucu 10kg geçersin.yeni başlamak istiyorum önerebileceğiniz neler var?
O kadar para verebiliyorsanız alabilirsiniz hangi marka daha iyi araştırın öyle alın, böyle set halinde almak iyi olur eğer uzun süre kullanacaksanız. Yoksada başlangıç için yaşın +16 ise 5'lik Dambıl ile başla 5+5 yada bi küçüğü ile 3kg oluyordu sanırım onlarda
onun içinde beton değil kum var yere düşürürsen patlama riski var bütçen varsa döküm al yoksa mecbur doldurma alacaksın