Yeni bilgisayar alacagım sistem önerilerine açığım

zehn54

80+
Reaksiyon skoru
8
bilgisayar almayı düşünüyorum çok fazla bütçem yok sistem önerilerine vs açığım 1 sene 1.5 sene idare edecek bir şey olsa kafi
bi tane bilgisayar baktım özelliklerini bırakayım iyi midir kötü müdür idare eder mi yorum yaparsanız sevinirim
oynadıgım oyunlar
-nba
-fifa
-cod

Baktıgım pcnin sistem özellikleri
İşlemciRyzen 7 5700
İşlemci Hızı3.70 GHz
Sabit Disk (HDD)Yok
SSD1TB
Bellek16GB
Ekran KartıNvidia GeForce RTX 5060
Ekran Kartı Hafızası8GB
Ekran Kartı Bellek TipiGDDR7
Ekran Kartı Bellek Arayüzü128 Bit
İşletim SistemiFreeDOS
Max. Ram Kapasitesi64 GB

Sadece o oyunları oynuyorsan konsol tam senlik.
Bütçe ne kadar ?

30 bine bile bundan iyisini bulursun forumda takıl indirim konularına bak ben birkaç günde bile birsürü gördüm.
Hocam baktığı sistemin fiyatini belirtmemiski 30 binden azdir belkide 24-26 civariyda alinir cok derine inersek çıkılmaz bu sistem 5-6 senede rahat götürür zaten
Bütün arkadaşlar pcden oynuyor maalesef hocam o yüzden almayı düşünüyorum valla en fazla 40.000 vermeyi düşünüyorum

konuda belirttiğim pc 31000 fiyatı önerebileceğiniz sistem var mı ben çok anlamıyorum pcden o yüzden buraya danışmak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam baktığı sistemin fiyatini belirtmemiski 30 binden azdir belkide 24-26 civariyda alinir cok derine inersek çıkılmaz bu sistem 5-6 senede rahat götürür zaten
hocam var mı önereceğin sistem

Son düzenleme:
konuda belirttiğim pc 31000 fiyatı önerebileceğiniz sistem var mı ben çok anlamıyorum pcden o yüzden buraya danışmak istedim

hocam var mı önereceğin sistem
Hocam acil değilse cuma gününü bekle indirim oluyor cuma günlerine özel

Hocam acil değilse cuma gününü bekle indirim oluyor cuma günlerine özel
Hocam beklerim o önemli değilde ne almam gerekiyor onu bilmiyorum hangi sistemi kullanmam gerekiyor hangi parçaları daha kaliteli seçmem gerekiyor bunlar hakkında bi fikrim olmadığı için tavsiye istiyorum
Bi de cuma günü nerelerde indirim oluyor

Hocam beklerim o önemli değilde ne almam gerekiyor onu bilmiyorum hangi sistemi kullanmam gerekiyor hangi parçaları daha kaliteli seçmem gerekiyor bunlar hakkında bi fikrim olmadığı için tavsiye istiyorum
Bi de cuma günü nerelerde indirim oluyor
Cuma günü İncehesap saat 22.00'da "Gaming Gecesi" adı altında indirim yapıyor. Orada da senin bütçene uygun 7500f, 9060xt 16GB yada 5060Ti 16GB sistemler çıkıyor. Senin bütçen doğrultusunda 7500f, b650 anakart, duruma göre 32GB, 1 ssd ve ortalama kasa ve psu altına düşmemen gerekiyor. Ha bir de belirtmiş olduğum ekran kartlarının da vramleri 8 değil 16 olması lazım. Cuma gününü bekle ve gerekirse beni etiketleye bilirsin yada özelden yazabilirsin beraber bakarız sistemlere. Onun dışında direk kendin forumu takip de edebilirsin Cuma günü saat 20.00'dan itibaren.

Ayrıca senin attığın sistem piyasaya göre 5.000-6.000 TL pahalı.

Cuma günü İncehesap saat 22.00'da "Gaming Gecesi" adı altında indirim yapıyor. Orada da senin bütçene uygun 7500f, 9060xt 16GB yada 5060Ti 16GB sistemler çıkıyor. Senin bütçen doğrultusunda 7500f, b650 anakart, duruma göre 32GB, 1 ssd ve ortalama kasa ve psu altına düşmemen gerekiyor. Ha bir de belirtmiş olduğum ekran kartlarının da vramleri 8 değil 16 olması lazım. Cuma gününü bekle ve gerekirse beni etiketleye bilirsin yada özelden yazabilirsin beraber bakarız sistemlere. Onun dışında direk kendin forumu takip de edebilirsin Cuma günü saat 20.00'dan itibaren.

Ayrıca senin attığın sistem piyasaya göre 5.000-6.000 TL pahalı.
Sağ ol hocam ben senle cuma günü irtibata geçeyim beraber bakarsak güzel olur teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri