donanım arşivinin videosu varYeni bilgisayar aldim nasil birlestirecegim bilmiyoru. Adim adim gosteren guzel bi video var mıdır
Bilgisayar am5
Link var mi hocam
Parça parça toplayıp birleştirme nin tadı başka oluyor hocamBilmeden neden ayrı ayrı aldınız ki hazır sistem alabilirdiniz. Youtube üzerinde çok detaylı videolar var.
Biliyorum ama parçaları almadan önce en azından örnek bir video izlenebilirdi. Ona göre yapabilir miyim yapamaz mıyım diye düşünülmesi lazımdı.Parça parça toplayıp birleştirme nin tadı başka oluyor hocam![]()
Yabancı kanallardan yerli kanallardan çok fazla detaylı toplama videosu bulabilirsiniz sıkıntı yaşadığınızda veya anlamadığınız bir yer olursa buraya tekrar yazabilirsiniz.Hocam bazı parcalari yurt disinda uyguna aldım
Ne aldın hocam 9060xt almıştın en son sanki amazon depodan beraber almıştıkHocam bazı parcalari yurt disinda uyguna aldım
Cok param yok, elim beceriksiz bir yerini kırarım, macunu fazla sıkarım, elim titrer bir şey olur diye korkuyorsan YAPMA !,Yeni bilgisayar aldim nasil birlestirecegim bilmiyoru. Adim adim gosteren guzel bi video var mıdır
Bilgisayar am5