Yeni bilgisayar toplamak istiyorum

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bilgisayar alacağım ve bir forum ararken burayı buldum.
Bilgisayar hakkında bilgim yok.
Kaliteli bir şey olması için kaç TL vermem gerekir?

Kaliteli bir şey algısı çok farklı sonuçlar çıkarabilir. Kişiden kişiye değişir. O yüzden ortalama bir bütçe kendiniz belirlemenizi öneririm. Ama ortalama 7-8K bütçeye iyi bir sistem toplanabilir görüşündeyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Ben tüm oyunları en yüksek ayarlarda 100+ fps olarak oynamak istiyorum. Benim aklımdaki bütçe 13-15 bin tl idi. Ama daha ucuza olurmu böyle sistem?

Arkadaşlar bilgisayar alacağım ve bir forum ararken burayı buldum.
Bilgisayar hakkında bilgim yok.
Kaliteli bir şey olması için kaç TL vermem gerekir?
dolar 7 lira olmuşken en az 5k. Ancak belki donanım arşivi, pc hocası gibi kanalların yaptığı indirimli hazır sistemler çıkarsa alabilirsin fakat onların da 4500den aşağıya olmayacağını düşünüyorum

Ben tüm oyunları en yüksek ayarlarda 100+ fps olarak oynamak istiyorum. Benim aklımdaki bütçe 13-15 bin TL idi. Ama daha ucuza olurmu böyle sistem?
En yüksek ayarlarda +100 fps için aklındaki bütçe uygun bence çünkü 7-8k lık sistemler +100 fps veremeyebilir buradaki bilgili arkadaşlar çok güzel ve kaliteli sistem toplayabilirler

Tabii 13-15 en üst düzey bilgisayarlar için. Bence 9-10 bin yeterli
Ben bilgisayarı alınca beni bi 10 sene götürsün istiyorum. Bütçr çok sıkıntı değil. Kenarda 150.000TL para var ev sattık. Gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim. 10 sene götürsün beni.

Ben bilgisayarı alınca beni bi 10 sene götürsün istiyorum. Bütçr çok sıkıntı değil. Kenarda 150.000TL para var ev sattık. Gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim. 10 sene götürsün beni.
O zaman dediğiniz bütçe yeterli ama monitör ve ekipman ne olacak

En yüksek ayarlarda +100 fps için aklındaki bütçe uygun bence çünkü 7-8k lık sistemler +100 fps veremeyebilir buradaki bilgili arkadaşlar çok güzel ve kaliteli sistem toplayabilirler
$
en yüksek ayarda +100 fps vericek sadece kasa istiyorsan 7-8k arasında toplayabilirsin. veya indirimli bir hazır sistem toplayabilirsin. Bu bütçede en iyisi budur diye düşünüyorum

Geri