Yeni bir bilgisayar topladım. MacBook Air M1 işlemcili bir laptop kullanıyorum (Windows bir bilgisayara sahip olmadığım için mecbur) USB'ye ISO yazdırmak için MacBook'tan terminalden homebrew ile bir şekilde internetten yardım alarak USB'ye ISO'yu yazdırdım.Bu yazıda olan adımları takip ettim. Ardından yine MacBook'tan USB'ye attığım BIOS güncelleme dosyasını anakrat BIOS'unu güncellemek için uyguladıktan sonra direk PC kapanmadan Windows kurulumu ekranı geldi sanırım flash BIOS portunun yanına USB'yi taktığım için. Adımları takip ettim bilgisayar yeni olduğu için disklere herhangi bir biçimlendirme yapmadım sadece 1TB'lık ssdmi C ve D disklerine ayırdım ardından sürücüler için Ethernet bağlantısı istedi ancak Ethernet'e bağlama imkanım yok ve USB'ye o an çıkarıp attığım Wi-Fi sürücülerini görmediği için bu Reddit yazısına bakıp uyguladım ve Windows masaüstü ekranına ulaştım ancak sistem verdiğim komutlara(tıklamalara) doğru düzgün tepki vermiyordu (ayrıca C ve D diskleri diye ayırdığımı söylemiştim baktığımda C vardı ancak D olarak takılı olan USB gözüküyordu ve USB'yi çıkarsamda taksamda aynı şekilde gözükmeye devam ediyordu tepki vermiyordu PC) bende yeniden başlattım 5 dakika sürdü yeniden başlatması ve açıldığında MSI Tomahawk simgesini gördükten sonra BIOS karşıma çıktı ne BIOS'tan çıkımak için her türlü yolu denedim ama yine BIOS karşıma çıktı. Boot menüsünde 1. sırada UEFI hard disk seçili bunu da değiştiremiyorum aşağıda 7 tane daha 1.sıraya taşıyabileceğim şeyler vardı hepsini 1. sırayakoymaya çalıştım save yaptım ancak nafile 1. sırada UEFI hard disk yerini değiştiremedim. Düzelir diye PC'yi kapattım kasanın güç tuşundan 1 kere basarak (anlamadığım güç tuşuna basınca basılı tutuyormuş gibi anında güç gidiyor PSU'dan ses geliyor farklı bir kafamda soru bu)yine BIOS geldi yani çıkılmıyor BIOS'tan onu anladım. Tekrar aynı şekil kasanın güç tuşundan kapattım mecburen. Aklıma USB'yi flash BIOS yanında olan porta takıp çalıştırma geldi bunu yapınca Windows geldi ama bu sefer Windows'ta Dosya Gezgini falan kitleniyordu herhangi bir uygulamayı açamadım ve bilgisayarı da kapatamadım veya yeniden başlatma(basıyorum ancak tepki yok PC'de) yine aynı şekilde kasa güç tuşundan kapattım. Şimdi ne yapmam gerek 2 gündür bunu yapmaya uğraşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca yazı biraz fazla uzun ve karmaşık olmuş olabilir bunun için kusura bakmayın.