EXPO/XMP açmadığından dolayı RAM'den tam performans alamadığı için düşüyor büyük olasılıklapubgde fpsnin düşmemesi lazım
Ram dediğin 5 fps gelir düşüşlerin ramle alakası yokEXPO/XMP açmadığından dolayı RAM'den tam performans alamadığı için düşüyor büyük olasılıkla
Çok fark ediyor, sen bilirsinRam dediğin 5 fps gelir düşüşlerin ramle alakası yok
Hocam chat gpt ile bunların hepsini yaptık sanırımEXPO aç, Resize bar açık değilse aç genelde açık geliyor zaten, overclock hakkında bilgin yoksa OC işine bulaşma, emulatör kullanacaksan sanallaştırmayı aç (svm mode diye geçiyordu galiba), fan ayarlarını kendin ayarla ya da otomatik kalsın.
Hepsinden önce BIOS güncel değilse güncelle.
Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalıpubgde fpsnin düşmemesi lazım
Hocam sadece bios güncellemesi için flash lazım ona da bakacağımEXPO aç, Resize bar açık değilse aç genelde açık geliyor zaten, overclock hakkında bilgin yoksa OC işine bulaşma, emulatör kullanacaksan sanallaştırmayı aç (svm mode diye geçiyordu galiba), fan ayarlarını kendin ayarla ya da otomatik kalsın.
Hepsinden önce BIOS güncel değilse güncelle.
220-250 arası ortalama fps alıyorum oyun sırasında normal herhaldepubg de farklı bir şey var galiba ya bende de saçma bir şekilde 70 fps bile oluyor bazen her ayarı yaptım warzone da falan takılmadan oynuyorum bunda düşüyor
anlık ne kadara düşüyor peki?Hocam sadece bios güncellemesi için flash lazım ona da bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
220-250 arası ortalama fps alıyorum oyun sırasında normal herhalde
O bende de oluyor, sanallaştırma ile ilgisi yok. Oyunun optimizasyonundan kaynaklı sanırım, stuttering ya da yırtılma olmuyorsa sorun olacağını zannetmiyorum.Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalı
anlık ne kadara düşüyor peki?
Ama ben 2k oynuyorum70-80-90 ama böyle nadir oluyor
benimde oluyor o işte anlamadım onu ama normal değil ya gaming ayarlarını yapıp yine dene performans modu varsa al70-80-90 ama böyle nadir oluyor