Yeni bilgisayarımda ayar yapmak istiyorum

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar bilgisayarım 0 yeni aldım yapmam gereken ayarlar nelerdir pubg oynuyorum bazen fpsin anlık çok düştüğünü gördüm sistem özelliklerimi ekliyorum

Ekler

• IMG_2718.webp
    IMG_2718.webp
    1 MB · Hit: 34
  • IMG_2395.webp
    IMG_2395.webp
    130.2 KB · Hit: 35
EXPO aç, Resize bar açık değilse aç genelde açık geliyor zaten, overclock hakkında bilgin yoksa OC işine bulaşma, emulatör kullanacaksan sanallaştırmayı aç (svm mode diye geçiyordu galiba), fan ayarlarını kendin ayarla ya da otomatik kalsın.
Hepsinden önce BIOS güncel değilse güncelle.

EXPO aç, Resize bar açık değilse aç genelde açık geliyor zaten, overclock hakkında bilgin yoksa OC işine bulaşma, emulatör kullanacaksan sanallaştırmayı aç (svm mode diye geçiyordu galiba), fan ayarlarını kendin ayarla ya da otomatik kalsın.
Hocam chat gpt ile bunların hepsini yaptık sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgde fpsnin düşmemesi lazım
Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalı

pubg de farklı bir şey var galiba ya bende de saçma bir şekilde 70 fps bile oluyor bazen her ayarı yaptım warzone da falan takılmadan oynuyorum bunda düşüyor

Hocam sadece bios güncellemesi için flash lazım ona da bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubg de farklı bir şey var galiba ya bende de saçma bir şekilde 70 fps bile oluyor bazen her ayarı yaptım warzone da falan takılmadan oynuyorum bunda düşüyor
220-250 arası ortalama fps alıyorum oyun sırasında normal herhalde

Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalı
O bende de oluyor, sanallaştırma ile ilgisi yok. Oyunun optimizasyonundan kaynaklı sanırım, stuttering ya da yırtılma olmuyorsa sorun olacağını zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,126
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri