OnurAgaOfficial
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bende aynı sistemi toplayacaktim lakin hicbiryerde stok yokHahahaha 3300'e 4300GE'li 16 GB ramli sistem aldığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Bende aynı sistemi toplayacaktim lakin hicbiryerde stok yokHahahaha 3300'e 4300GE'li 16 GB ramli sistem aldığım için kendimi şanslı hissediyorum.
dostum cebindeki tüm paranı 5 6 ay kadar bekleyeceğin sistemdeki işlemciye vermiş olman bence aşırı saçma4300GE adlı işlemci aldım donanım arşivinin son videosundan etkilendim ve annemin ve babamın bilgisi olmadan gizlice biriktirdiğim parayla satın aldım ve pazartesi günü gelicek iyi yapmışmıyım hiç bir fikrim yok dolandırılırım diyede korkuyorum donanım arşivinin videosunun altındaki linkten aldım bilmiyorum içimi bi korku kapladı
![]()
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bence iade et elind ebaska parcalar yoklen cok mantiksiz geldi4300GE adlı işlemci aldım donanım arşivinin son videosundan etkilendim ve annemin ve babamın bilgisi olmadan gizlice biriktirdiğim parayla satın aldım ve pazartesi günü gelicek iyi yapmışmıyım hiç bir fikrim yok dolandırılırım diyede korkuyorum donanım arşivinin videosunun altındaki linkten aldım bilmiyorum içimi bi korku kapladı
![]()
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ŞALKSJMNDCFOKLVXMNDGVBOCŞFMKLJBHPŞom ağızlı stok kalmadı ya lan