Arkadaşlar selamun aleyküm konuyu açma sebebi fikir alışverişinde bulunmak sohbet etmek. Manisada doğdum büyüdüm ve 18 yaşıma gelince dayımların yanına istanbula geldim. Dayımlar galeri işiyle uğraşıyorlar ben de dükkanda çalışıyprum mezun senemi bu şekilde değerlendiricem. Ama orda güzel ve hızlı bir yaşantım vardı. Burda manisadan gelen 2-3 arkadaşım dışında zaman geçirebileceğim arkadaşım eşim dostum vs yok. Ve sosyalleşemediğim için kendimi bunalıma sokuyormuşum gibi geliyor. tabii ki manisadaki gibi hızlı bir yaşantı beklemiyorum ama haftasonları vakit geçirebileceğim ne tarz aktiviteler bulabilirim ve daha önemlisi yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? Arkadaş edinme konusunda vs zorluk çeken biri hiç
Değilim ki manisa gibi bi yerde tanımadığım insan yoktur sayısız arkadaşım eşim dostum vardır faal bir hayatım vardı. Ama bunun başlangıcı da okul sosyal etkinlikler vs tabii ki. Biriyle tanışırsın sonra yeni biriyle . Yeni bi insanla tanışıcak bir ortamım bile yok yani burda okul, ünivrsite event gibi.
Değilim ki manisa gibi bi yerde tanımadığım insan yoktur sayısız arkadaşım eşim dostum vardır faal bir hayatım vardı. Ama bunun başlangıcı da okul sosyal etkinlikler vs tabii ki. Biriyle tanışırsın sonra yeni biriyle . Yeni bi insanla tanışıcak bir ortamım bile yok yani burda okul, ünivrsite event gibi.