Bana da öyle geldi. Biraz değişik bir konumu var sanki. Hem tam bağımsızlık alması için daha çok yolu var. Daha randevu alacakta mülakata gidecekte oy toplayacakta ohoo. Tabi Azerbeycan ve Türkiye erkenden bağımsızlığını tanıdık oyunu kullanırsa biraz daha şansı olabilir. Amerika, Çin, Rusya, UK ve Fransa nın oyları çok daha önemli. Bakalım zaman gösterecek. En hayrılısı olsun..Kimse kusura bakmasın, tutmaz bu devlet.
Aman aman, 10 yüzyıl gerilemeye gerek yok.hem İslam birliği kurmak varken k*vmiyetçilik yapalım
Oguz Kaan gibi yada Attila gibi dassajlı adamlar lazım karizmatik güçlü liderlerin etrafında toplanıyor genelde(Tayyip demeyin gülmekten çenem agırıyor sonra)Neden dostum?
Tayyip hepsine bin basar. (!) Şaka şaka Metehan'ın şeyi bile olamaz kimse. Tırnağı canım siz de aaa..Oguz Kaan gibi yada Attila gibi dassajlı adamlar lazım karizmatik güçlü liderlerin etrafında toplanıyor genelde(Tayyip demeyin gülmekten çenem agırıyor sonra)
laikliğe karşı çıkarsa o zaman ne olacak
Afganistan'a gönder kuralım aslanımİsl*m birliğini Arabistan'da, Irak'ta, İran'da, Afganistan'da kurabilirsin. İyi forumlar.
Arkadaşlar burada da kavga etmeyelim lütfen. Herkes fikirini belirtiyor.Afganistan'a gönder kuralım aslanım
Olabilir aslında. Belki daha sonra da katılabilir Azerbeycan topraklarına.. Tabi bağımsızlığı tanınırsa.Bana çok boş geldi. Bu toprak direkt Azerbaycan'a katılabilirdi ama stratejik ve diplomatik bir şeyler deniyorlar.
1-2 derken sana iyi kayacam ama hadi hayırlısıhem İslam birliği kurmak varken k*vmiyetçilik yapalım