Ama Türkiye aynı zamanda demokratik bir cumhuriyettir ya halk laikliğe karşı çıkarsa o zaman ne olacakYallah arabistana Türkiye ATATÜRK ün kurduğu gibi laiktir laik KALACAKTIR.
chp'nin muhalefet etmesine rağmen recep tayyip erdoğan tarafından inşa edilmiştir.Pek bilinmemiş olması ve daha önce bu konu hakkında hiçbir forum açılmamış olması beni bu konuyu açmaya itti.
GÖYÇE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ NEDİR?
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan hükümeti tarafından kurulan Azerbaycan-Ermenistan arasında çıkan çatışmalarda kurulan ''Türk'' devletidir. Türk devletlerini birleştirerek tek bir çatı altında toplamayı hedeflemiş ve bunu idealleri arasına almış bir Türk devletidir.
15 Eylül 2022 Tarihinde kurulmuştur.
Bu devleti ilk tanıyan devlet ise Türkiye Cumhuriyeti olmuştur.
GÖYÇE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ'nin toprakları;
Alıntıyı görüntüle
GÖYÇE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ'nin bayrağı;
Alıntıyı görüntüle
Ulan her konuda savunma be köle olmuşsun adama köle.chp'nin muhalefet etmesine rağmen recep tayyip erdoğan tarafından inşa edilmiştir.
İyi de o sınırlar Azerbaycan'ın zaten ?
Yeteri kadar sıkıntısı olan bir ülkedeyiz zaten bir de diğerlerinin sıkıntısını da mı üstümüze alalım ?Neden dostum?
Hocam zaten Turan istiyoruz dedik, olabilir demedik ki. Bizde biliyoruz kurulamayacağını.Nedeni belli değil mi?
Tüm türk devletleri aynı çatı altında düzgün yaşayamaz, daha 1 devlet olamıyorlar. Kurulması Zor ve daha sayılabilecek bi sürü neden.
Kanka emin ol Rus kuklası Kazakistan bile kendi iç meselelerini çözememiş Türkiye'den daha demokratik Düzgün bir birleşme tabii ki güzel olurdu fakat ben zaten olacağını söylemedim. İsterim dedim.Yeteri kadar sıkıntısı olan bir ülkedeyiz zaten bir de diğerlerinin sıkıntısını da mı üstümüze alalım ?
Ya direkt türk devletlerine baktığımız zaman dümdüz fakir, demokrasiden uzak, yaşanmayacak yerler birleşsek ne olacak ki?
hem İslam birliği kurmak varken k*vmiyetçilik yapalım
Sonuna kadar katılıyorum.Yallah arabistana Türkiye ATATÜRK ün kurduğu gibi laiktir laik KALACAKTIR.
Laikliğe karşı çıkanlar imkanı olsa laiklikle yönetilen ülkeler gidecekler.Ama Türkiye aynı zamanda demokratik bir cumhuriyettir ya halk laikliğe karşı çıkarsa o zaman ne olacak
İsl*m birliğini Arabistan'da, Irak'ta, İran'da, Afganistan'da kurabilirsin. İyi forumlar.hem İslam birliği kurmak varken k*vmiyetçilik yapalım
Aynen,katılıyorumYallah arabistana Türkiye ATATÜRK ün kurduğu gibi laiktir laik KALACAKTIR.
Bence Türkiye de tam bağımsız değil..Diğer Türk devletleri hala tam bağımsızlıklarını almış bir durumda değiller
Ermenistan'a bağlı çoğu kanka..İyi de o sınırlar Azerbaycan'ın zaten ?