Garantiye gönderin bence isterseniz rampage discord sunucusunu atayım sizeRampage klavye kullanıyorım + şeklinde tuşlar olduğu için çok çabuk kırlıyor s ve capsslock tuşu koptu
Aynı firmalara basılıyor sonuçta.çok gülen olmuş ama fason gaming klavye mouse işini aoc'de yapıyor Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi? aslında haklısınız çoğu ürünleri aynı ama mouse ve kulaklık gibi ürünleri fantech ile aynı
Hepsine basılmış özellik olarak farklılık olabilir detaylarına bakmadımİlk klavyeye marka basılmış sadece :/
Olur garantinin bitmesine az klamışstı zaten ama kullanıcı hatası dmezler umarım?Garantiye gönderin bence isterseniz rampage discord sunucusunu atayım size
Aynen ama sadece küçük markalar yapıyor sanıyor bazıları bunu söyleyincede bana gülme sinirlenme emojileri atıyorlarAynı firmalara basılıyor sonuçta.
Ürünleri bile aynı baksana tıpa tıp.
Copy Paste
Onu bilmiyorum benim kulaklıkta sıkıntı çıkmıştı gönderdim yenisini verdiler https://discord.gg/HAcTSRrnOlur garantinin bitmesine az klamışstı zaten ama kullanıcı hatası dmezler umarım?
Bana atar mısın benim rampage klavyem 4. Ayında bozulduGarantiye gönderin bence isterseniz rampage discord sunucusunu atayım size
Bana atar mısın benim rampage klavyem 4. Ayında bozuldu
cccSağol asıyoruz bayrakları
Alıntıyı görüntüle
Hangi model kasaGametech kasa kullanıyorum hiç memnun değilim. Kasada ne kablolama yeri ne SSD yuvası var. Pek kaliteli bı marka değil.