DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Çoğu uzun kullanımda basmama gibi problemler yapıyor bkz:neden?
Gamepower
Rampage
Monsterin son klavyesi
Çoğu uzun kullanımda basmama gibi problemler yapıyor bkz:neden?
:Sağol asıyoruz bayrakları
Alıntıyı görüntüle
Tamam ben doğru olanı söyledim gametech olunca alınmaz aoc olunca alınır diyenlerle bende tartışamam çünkü tartışsamda onlar gene kendi bildiklerini okur ve siz sanırım bu ürünlerin hepsini kullandınız ona göre yorum yapıyorsunuz şu konuma bakarsanız durumu daha iyi anlarsınız https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-ueruenler-aocye-yakisiyor-mu.287950/Seni diğer forumlarda gördüm bu yüzden tartışmayacağım, kullan bu ürünleri lütfen
Baktım ama bulamadımAlıntıyı görüntüle
Bu satışta mı?
Hmm olabilir ama kullanmadan doğru bir şey söylemek doğru olmazÇoğu uzun kullanımda basmama gibi problemler yapıyor bkz:
Gamepower
Rampage
Monsterin son klavyesi
İşte uzun kullanım deneyimi olan çok fazla insan olmadığı için güvenemiyorum.Hmm olabilir ama kullanmadan doğru bir şey söylemek doğru olmaz
Haklısınızİşte uzun kullanım deneyimi olan çok fazla insan olmadığı için güvenemiyorum.
Kullanmadım bir şey diyememAlıntıyı görüntüle
psusu nasıl acaba yoksa...
çok gülen olmuş ama fason gaming klavye mouse işini aoc'de yapıyorEvet ama fason olması kötü olduğu anlamına gelmez bu markanın bazı ürünleri hp philips hatta aoc markasında bile var
Ne gibi? aslında haklısınız çoğu ürünleri aynı ama mouse ve kulaklık gibi ürünleri fantech ile aynıRampage=gametech
Birbirlerinden farkı yok.
gp yan markası gibi duruyor tasarımı falanBelkide çoğunuz bu markayı biliyor kasalarından ama bu markanın birde klavye mouse kulaklık gibi yeni çıkan gaming ürünleri var ben Türk markası diye biliyorum ürünlerinin özellik ve fiyatları çok uygun gibi örneğin gametech venom mekanik ses tekerleği var rainbow bir aydınlatma ve bir sürü modu var ve fiyatı 240tl rakiplerine göre fiyatı gayet iyi ilerde fiyatlar ne olur bilemem not yazı reklamlı değildir kendi düşüncelerim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gametech posedion diye bir mouseleri var tasarımı çok hoşuma gitti bazıları belki bu mouseyi fantech markasından tanıyordur
Alıntıyı görüntüle
Gametech Strong diyede bir kulaklıkları var
Alıntıyı görüntüle
Markanın Gaming Ürünleri Şu Anlık Yeni Özellikleri Fena Değil Bazı Klavyeleri Dışında Ürünleri Satışta Değil Bu Marka Sizce Nasıl? Lütfen Yorumlarımızı Markanın Logosuna Veya İsmine Değilde Ürün Ve Ürün Özelliklerine Göre Yapalım.
Markanın Ürünleri
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Haklısınız şu anlık klavye mouse kulaklık gibi ürünlerinde aynı ürünleri yok ama kasada olabilirgp yan markası gibi duruyor tasarımı falan