Arkadaşlar merhaba yeni kablo aldım cat6 bir ucu rj11 modem DSL girişi için diğer ucu da ankastreye bağlayacağım sizce direk makasla çakmalı mıyım yoksa ankastreden kablo çekip yak1 ile mi bağlamalıyım daha iyi performans için
Sanırım jak çakma pensesi oluyor Cat6 kablonun her iki ucuna rj11 çakıp öyle çek daha sağlıklı ve daha az kayıp olur.Arkadaşlar merhaba yeni kablo aldım cat6 bir ucu rj11 modem DSL girişi için diğer ucu da ankastreye bağlayacağım sizce direk makasla çakmalı mıyım yoksa ankastreden kablo çekip yak1 ile mi bağlamalıyım daha iyi performans için
İki rj11 ile nasıl ankastreye bağlayacağımSanırım jak çakma pensesi oluyor Cat6 kablonun her iki ucuna rj11 çakıp öyle çek daha sağlıklı ve daha az kayıp olur.
Hocam ankastre kutusunun içini çekip atar mısın?İki rj11 ile nasıl ankastreye bağlayacağım
Ankastre kutusuna yak konnektorle bağla ki oksitlenme yapmasın.Arkadaşlar merhaba yeni kablo aldım cat6 bir ucu rj11 modem DSL girişi için diğer ucu da ankastreye bağlayacağım sizce direk makasla çakmalı mıyım yoksa ankastreden kablo çekip yak1 ile mi bağlamalıyım daha iyi performans için