Internetten baktım hdd 2,5 girisi 2 tane hdd 3,5 girisi 2 tane var diyorAga hdd kızağı nasıl olmaz ne saçma iş nereye takılacak hdd 800 TL verdjm hdd aldım nasıl takacam
Internetten baktım hdd 2,5 girisi 2 tane hdd 3,5 girisi 2 tane var diyorAga hdd kızağı nasıl olmaz ne saçma iş nereye takılacak hdd 800 TL verdjm hdd aldım nasıl takacam
Senin aldığın kasa hangisi benim aldığım kaday baktım evet var diyor ama kızak çıkmamış arkadaşlara vento vg05f benim kasa ikinci stokdan cam olanInternetten baktım hdd 2,5 girisi 2 tane hdd 3,5 girisi 2 tane var diyor
Şimdi ksrgolandi geldi mail benimBugün kargoya verilmezse bu hafta içinde kasanın bize ulaşması zor
Hdd takili gelmiyor mu?Aga hdd kızağı nasıl olmaz ne saçma iş nereye takılacak hdd 800 TL verdjm hdd aldım nasıl takacam
Yok ben ekstra gaminggenden almadım 1100 tl olan ssd hepsiburadada 800tlHdd takili gelmiyor mu?
Nerede oturuyorsun knk ben Avrupa yakasında Esenlerdeyim benimde hala kargolanmadıBugün kargoya verilmezse bu hafta içinde kasanın bize ulaşması zor
Hayır :/Kargoya verilmedi mi hala
Bende soracağımda geri 3 iş günü dedikleri için sormuyorum bekliyorumKargolanma ve teslim tarihini sorduğumda böyle cevap verdiler. Eğer bugün de kargoya verilmezse bu hafta içi gelebileceğini sanmıyorum.
Bende ilk stoktan aldım bende de ses seda yokİlk stoktan aldım orjinal parçalarla hala ses seda yok
iyimişBen kasa değiştikten sonra intel sistem aldım dün gece kargoya verildi bugün teslim yazıyor