hocam adam 3 dakika önce mesaj yazmış farkındamısın ?Kanka ne yükseltip duruyon alınmaz bu haliyle
Anlamadım sizin mi benim mi?Üzgün olmama gerek yok.
Olmana diyecektimAnlamadım sizin mi benim mi?
İade etme dostum, iyi yapmışsın. 10.5k bile iyi fiyat.10.500 aldım havale yaptım sizce iade ediyim mi yoksa bu fiyata iyi midir? ? 3. Psrtiden almıştım
3. Parti bi anda 10.500 oldu aldım napıyım bende sen gibi düşündüm teşekkür ederimİade etme dostum, iyi yapmışsın. 10.5k bile iyi fiyat.
9 bin liraya bir daha bulamayabilirsin böyle bir sistemi. Yani boşuna bekleme diye dedim yine iyi fiyata almışsın. Yine de sen bilirsin ancak ben olsam kesinlikle iade etmezdim. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullan.3. Parti bi anda 10.500 oldu aldım napıyım bende sen gibi düşündüm teşekkür ederim
Saol dostum degerli yorumun için bende aynı fikirdeyim. Teşekkür ederim9 bin liraya bir daha bulamayabilirsin böyle bir sistemi. Yani boşuna bekleme diye dedim yine iyi fiyata almışsın. Yine de sen bilirsin ancak ben olsam kesinlikle iade etmezdim. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullan.
10.500 bile bu sistem için iyi bir fiyat. 9 bin çok iyi bir fiyattı. İade etmenize gerek yok.10.500 aldım havale yaptım sizce iade ediyim mi yoksa bu fiyata iyi midir? ? 3. Psrtiden almıştım
eh idare eder işte :dsistem mğkemmel olmuşSinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu konuyu açtığına göre bana bu PC yi al meselasistem mğkemmel olmuşSinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tamamdır teşekkür ederim karşim10.500 bile bu sistem için iyi bir fiyat. 9 bin çok iyi bir fiyattı. İade etmenize gerek yok.