Maksat alamadım diye üzülen varsa işi görülsün hacım. Hem de tek tek satacak, uğraşacak vaktim yok9k ya sakın verme
ekran kartını falan ayrıoca sat
11k ya satarsın toplam
hayırlı olsunHocalarım koca bir hayırlı olsununuzu alirimmmmm
Emin misin benim ki de bugün geldi şehir dışındaydım güvenliğe teslim etmeden önce sırasıyla Sipariş no TC no gibi bilgilerimi onaylayıp öyle teslim etti ben de Sürat kargo seçtim oda aynı eğer hiçbir şey sormadan teslim ettilerse gerçekten büyük yanlış olmuşArkadaşlar benim başıma çok kötü bir olay geldi kargom teslim edildi görünüyor ama yanlış adrese ve kişiye teslim etmişler Sürat kargo inanılmaz mağdur etti beni resmen inşallah konu en kısa zamanda çözülür sinerjiye de bilgi verdim
Malesef hocam bana gelen bişey olmadı çok mağdur oldum inşallah en kısa zamanda çözülür yarın sabahtan sinerji ve sürat kargoyu tekrar arayacağımEmin misin benim ki de bugün geldi şehir dışındaydım güvenliğe teslim etmeden önce sırasıyla Sipariş no TC no gibi bilgilerimi onaylayıp öyle teslim etti ben de Sürat kargo seçtim oda aynı eğer hiçbir şey sormadan teslim ettilerse gerçekten büyük yanlış olmuş
durum ne ?Arkadaşlar benim başıma çok kötü bir olay geldi kargom teslim edildi görünüyor ama yanlış adrese ve kişiye teslim etmişler Sürat kargo inanılmaz mağdur etti beni resmen inşallah konu en kısa zamanda çözülür sinerjiye de bilgi verdim
Bir dolandırıcı sipariş numarama ulaşarak sinerjiye mail atıp teslim adresini değiştirmiş. Sinerji benden hiçbir şekilde onay almadı. Geçtiğimiz cumartesi günü sürat kargo adrese gidip ürünü alıp tarafıma gönderdi pazartesi sabah ürün bana ulaştı koli hiç açılmamış. İlgili dolandırıcı hakkında şikayetçi olduk en ağır cezayı alması için elinden geleni yapacağım.durum ne ?
Şaka yapıyor olmalisin ya millet ne kafalar yaşıyor nasil bulmus? Sipariş fotosunu forumami attin? Ismini falan paylas bizimle rezil olsun..Bir dolandırıcı sipariş numarama ulaşarak sinerjiye mail atıp teslim adresini değiştirmiş. Sinerji benden hiçbir şekilde onay almadı. Geçtiğimiz cumartesi günü sürat kargo adrese gidip ürünü alıp tarafıma gönderdi pazartesi sabah ürün bana ulaştı koli hiç açılmamış. İlgili dolandırıcı hakkında şikayetçi olduk en ağır cezayı alması için elinden geleni yapacağım.
Mail senin mail adresinden gönderilmediği için aslında yapılması gereken lütfen üye olduğunuz mail adresi ile mail atın diye söylemek. O zaman hiç böyle şeyler yaşanmazdı. Orada görevli olan arkadaş umarım dersini almıştır. Çok büyük bir hata. Geçmiş olsun, en azından sistem elinize sorunsuz gelmiş.Bir dolandırıcı sipariş numarama ulaşarak sinerjiye mail atıp teslim adresini değiştirmiş. Sinerji benden hiçbir şekilde onay almadı. Geçtiğimiz cumartesi günü sürat kargo adrese gidip ürünü alıp tarafıma gönderdi pazartesi sabah ürün bana ulaştı koli hiç açılmamış. İlgili dolandırıcı hakkında şikayetçi olduk en ağır cezayı alması için elinden geleni yapacağım.