Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
ilk önce biosu güncelle ondan sonra windowsu etkinleştir bence, denem sürümü ile gelicek sonuçta, ben oem keylerle halledicem.
kanka zaten deneme sürümüyle devam edicem de demek istediğim şu pc yi direkt acıp bios güncel sürümü internetten indireyim sonra tekrar biosa girmeme gerek var mı birde pc yi ilk actığımda biosa gireyim mi direkt acayım mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
kanka zaten deneme sürümüyle devam edicem de demek istediğim şu pc yi direkt acıp bios güncel sürümü internetten indireyim sonra tekrar biosa girmeme gerek var mı birde pc yi ilk actığımda biosa gireyim mi direkt acayım mı
Bioasa gir ram frekansi düşükse artır

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Şu konu ne zaman kapanıcak? Kaç gündür anasayfada.

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Bios guncel olmasa ne olur arkadaslar ne gibi bir sikinti olur yada olur mu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben sadece ramleri 3200e aldım o kadar. Bir de arctic freezer duo kule fanım vardı onu taktım. Sanki kasanın fanları biraz sesli çalışıyor diye biosdan fanları kıstım.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Ben sadece ramleri 3200e aldım o kadar. Bir de arctic freezer duo kule fanım vardı onu taktım. Sanki kasanın fanları biraz sesli çalışıyor diye biosdan fanları kıstım.
Ramler normalde kaç MHz deydi

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Ya beyler burası doğru konu değil ama elim ayağım titriyor Abdullah abinin 1499 monitörünü aldım ışığı kapatınca arka planı siyah yapınca kenarlarda sarımtırak bir şey oluyor hareket edince değişiyor kusurlı mu hayatımda ilk defa monitör aldım
niye güldünüz anlamadım

ozerpeker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
özer peker
Arkadaşlar rgb fanların renklerini nasıl değiştiriyorum bu sistemde ? Kumanda çıkmadı kutudan

Top Bottom