verilmiş işte dert etmeyin gelir. Benmki şubeye gönderilmiş şuan. Aceleci olmayın
Bu hub ne manaya geliyor acabaBen izmir`deyim İZMİR HUB ŞUBEYE GONDERİLDİ - FORMULA HUB yazıyor
İstanbul dan İzmir e hızlı geldi de anlayamadım
bende anlamadım bilen arkadaş varsa aydınlatır umarımBu hub ne manaya geliyor acaba
bende de formula hub şubede bekliyor yazıyor
Valla knks sen anlıyorsun galiba ben sultanbeylideyim pendikten ne zmana gelir yarın gelir miİstanbul - izmir aslında düşündüğümüz kadar uzak değil , Kargo firmalarının ring araçları mevcut sürekli olarak şehirlerarası yük taşıyorlar istanbul - izmir arası kamyon ile taş çatlasın 8 saat sürer . Uçak ile bu sevkiyatı yapmak isteseler en az 12 saat sürer hem de + bir dolu maliyet
Ben çıktığı günden beri uğraşıyorum.Ne olur stoğa gelsin ya uzun zamandır almaya çalışıyorum. Duyun sesimizi itopya yetkilileri.
kanka bu arada Abdullah reisin attığından anladığım kadarıyla cumartesi günü gtx1650li sistem geliyorEvet 29K yetiyordu ama 33K oldu şimdilik, bir arkadaşı geçip girdim. Şimdi sıra yükseliyor
Bimden hangi ürünler alınır konusunu da geçeceğiz evelAllah. Sağlasın sen de dostum. Seni takibe alıyorum. Almak için gec bile kaldım
bende anlamadım bilen arkadaş varsa aydınlatır umarım
Aynenkanka bu arada Abdullah reisin attığından anladığım kadarıyla cumartesi günü gtx1650li sistem geliyor
Hocam bence öylesine attı sadece, ayrıca CMT olan sistem iptal edilmişti yanlış bilmiyorsam.kanka bu arada Abdullah reisin attığından anladığım kadarıyla cumartesi günü gtx1650li sistem geliyor
İptal edilmemiş. Hikayesinde paylaştı şimdi. Ekran kartıda gtx1650. Muhtemel fiyat 5/6KHocam bence öylesine attı sadece, ayrıca CMT olan sistem iptal edilmişti yanlış bilmiyorsam.