Adam 1 milyon abone, 55K kere tiklanmis siteye. Hesabinda duyurdu. Bitmesi cok normal.ya ALLAH aşkına bu nedir be abi ya bak en balştan beri öümde kredi kartıyla bekliyorum alamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 tane falan yoktu bence 1 saatte bitemez
masa üstü sistem var mı sattığınkasa 1000 TL
psu 500 TL
ssd 400 TL
anakart islemci ikisi birlikte 1800 TL
ekran karti 7700 TL
ramler 700 TL
totalde ikinci el fiyatlari bu sekilde gider yani kaar 3000 TL ama 2 inci el piyasasindayim ben en az 20 tane urunum satilikta suan laptop konsol falan piyasadan cok daha ucuz olmasina ramen 2 aydir satilmiyo islemci ve ramde falan da ayni olay var kimse almiyor 1 2 ayda anca satilir
Burada kimse donanım arşivine sallamıyor. İtopyaya sallıyor. Bence bu konuda da haklı herkes. Site çökmesin girelim stok öyle bitsin amenna ama siteye giremeden stokların bitmesi insanlarla dalga geçiyorlar.Adam 1 milyon abone, 55K kere tiklanmis siteye. Hesabinda duyurdu. Bitmesi cok normal.
Bilip bilmeden sallamayin bence.
İtopya konusunu açmadım ben, stok nasıl bitiyor demiş ya arkadaş. Onu açıkladım. Dedikleriniz doğru zaten.Burada kimse donanım arşivine sallamıyor. İtopyaya sallıyor. Bence bu konuda da haklı herkes. Site çökmesin girelim stok öyle bitsin amenna ama siteye giremeden stokların bitmesi insanlarla dalga geçiyorlar.
50mi KEKWBiliyorum itopya çöküyor hemen işte düzeltmeyecekleri belli siteyi hep aynı olay o yüzden benim dediğim mantıklı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga zaten forumdan alacak sayısı maks 50 geriye 250 stok kalıyor reklamını yine yap