Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
yine alamadık :/

devildawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Aslan
Cidden burada yaşanan durum hem donanım arşivini de zedeliyor. Böylesine rezalet durum olamaz. İtopya'dan bir kere alışveriş yapmışlığım da yok. İyi ki de yapmamışım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
ya ALLAH aşkına bu nedir be abi ya bak en balştan beri öümde kredi kartıyla bekliyorum alamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 tane falan yoktu bence 1 saatte bitemez

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Çok heveslenmiştim, sabahtan beri bekliyorum pc çıktığı saniye girdim siteye yine de alamadım ;(

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ya ALLAH aşkına bu nedir be abi ya bak en balştan beri öümde kredi kartıyla bekliyorum alamadım gitti

300 tane falan yoktu bence 1 saatte bitemez
Adam 1 milyon abone, 55K kere tiklanmis siteye. Hesabinda duyurdu. Bitmesi cok normal.
Bilip bilmeden sallamayin bence.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
kasa 1000 TL
psu 500 TL
ssd 400 TL
anakart islemci ikisi birlikte 1800 TL
ekran karti 7700 TL
ramler 700 TL

totalde ikinci el fiyatlari bu sekilde gider yani kaar 3000 TL ama 2 inci el piyasasindayim ben en az 20 tane urunum satilikta suan laptop konsol falan piyasadan cok daha ucuz olmasina ramen 2 aydir satilmiyo islemci ve ramde falan da ayni olay var kimse almiyor 1 2 ayda anca satilir
masa üstü sistem var mı sattığın

nhunter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mehmet Kara
Adam 1 milyon abone, 55K kere tiklanmis siteye. Hesabinda duyurdu. Bitmesi cok normal.
Bilip bilmeden sallamayin bence.
Burada kimse donanım arşivine sallamıyor. İtopyaya sallıyor. Bence bu konuda da haklı herkes. Site çökmesin girelim stok öyle bitsin amenna ama siteye giremeden stokların bitmesi insanlarla dalga geçiyorlar.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Burada kimse donanım arşivine sallamıyor. İtopyaya sallıyor. Bence bu konuda da haklı herkes. Site çökmesin girelim stok öyle bitsin amenna ama siteye giremeden stokların bitmesi insanlarla dalga geçiyorlar.
İtopya konusunu açmadım ben, stok nasıl bitiyor demiş ya arkadaş. Onu açıkladım. Dedikleriniz doğru zaten.

berkaykoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Koç
almaya çalışa çalışa kolum ağrıdı rezalet bir sitesin itopya bu kadar kötü altyapı başka hiçbir sitede olamaz incehesapda da sistem çıkıyor kimse de sorun çıkmadan alınıyor bu ne ya nasıl giriyor alanlar sepete ekledim ama daha ilerisine asla gidemedim

nhunter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mehmet Kara
Bu kadar sistem satıp da hala aynı altyapıyı kullanmaları da kusura bakmayın da itopyanın kalitesizliğini gösterir. Bir firma kendini bunca yıl nasıl geliştiremez örneği karşımızda. DA olmasa şu itopyadan adam akıllı kimse girip sistem almaz.

PixDraw

80+ Bronze
6 Defa sepete ekledim sepeti sildiler. 3 defa hesaptan çıkış attılar 1 defa kart yerinde site gitti ki sonra stok bitti. Bundan sonra itopya benim için bitmiştir.

Karan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Karan
Biliyorum itopya çöküyor hemen işte düzeltmeyecekleri belli siteyi hep aynı olay o yüzden benim dediğim mantıklı bence

Aga zaten forumdan alacak sayısı maks 50 geriye 250 stok kalıyor reklamını yine yap
50mi KEKW

Top Bottom